LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns bild avslöjar kärlekslyckan med David Larson

03 sep, 2020 
Molly Sandén och David Larson
Det senaste året har Molly Sandén umgåtts en hel del med David Larson, som det ryktas om att hon har en kärleksrelation med.
En ny bild på Instagram talar för att musikerna är ett par.
– Blev en sån fin sommar ändå, skriver Molly i inlägget.
Annons
Allt om Molly SandénBrand logo
Allt om Molly Sandén

Artisten Molly Sandén, 28, har en lång karriär bakom sig. 2006 ställde hon upp i den svenska uttagningen till Junior Eurovision Song Contest och tog hem vinsten med bidraget Det finaste någon kan få. Sedan dess har hon gått från klarhet till klarhet och synts i rutan många gånger.

Molly har ställt upp i Melodifestivalen vid flera tillfällen, senast 2016. Därefter bestämde hon sig från att ta ett kliv ifrån schlagerscenen och börja skriva musik på svenska. Karriärbeslutet visade sig vara lönsamt för Mollys del. Albumet Det bästa kanske inte hänt än, som släpptes 2019, blev utsett till ”Årets album” på Grammisgalan 2020 och låtarna har spelats flitigt på radion.

Molly Sandéns tidigare relationer

Någonting som har intresserat fansen väldigt mycket genom åren i rampljuset är Molly Sandéns kärleksliv. 2012 gick hon och artisten Eric Saade, 29, skilda vägar efter fem år tillsammans. Efter uppbrottet hittade Molly kärleken på nytt i Danny Saucedo, 34.

Annons

Danny och Molly förlovade sig 2016 men tre år senare tog relationen slut. Molly har tidigare berättat om anledningen till att förhållandet med Danny inte höll.

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge, sa hon till Dagens nyheter förra året.

Kryptiska orden om kärlekslyckan

Efter att ha varit i två relationer med offentliga personer verkar det som att Molly har bestämt sig för att vara mer förtegen om sitt privatliv. De senaste månaderna har hon endast kommit med kryptiska besked gällande kärlekslivet, men i sociala medier har Molly ändå varit öppen med att hon tillbringar väldigt mycket tid ihop med musikern David Larson.

När Hänt träffade Molly Sandén på Grammisgalan 2020 och frågade henne om det stämmer att hon och David har en kärleksrelation svarade hon:

– Kanske, kanske.

I kommentarsfälten på varandras Instagram-konton brukar David och Molly lämna kärleksfulla hälsningar som tyder på att det är mer än vänskap mellan dem. Varken Molly eller David har dock bekräftat att de är ett par.

Annons

Bilden avslöjar relationen med David

Molly Sandén har flera gånger lagt upp inlägg och stories där David Larson syns. I somras la hon upp en bild på honom ihop med texten ”drömmig”.

I ett nytt inlägg på Instagram har Molly delat med sig av ett bildspel.

”Tänk att en sån crappy vår blev en sån fin sommar ändå”, skriver hon intill detta.

På bilderna syns flera av Mollys närmsta vänner – men hon har även lagt upp ett foto där endast hon och David syns. På denna står de och håller om varandra kärleksfullt. I kommentarsfältet har följarna lämnat många fina hälsningar till Molly Sandén.

”Du och David är så fantastiskt söta och snygga ihop samt ni är ett bra musik”, skriver en person.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons