Så är Eric Saade och Molly Sandéns relation idag

Molly Sandén och Eric Saade

Eric Saade och Molly Sandén är varandras ungdomskärlek.
För åtta år sedan tog förhållandet slut och sedan dess har de båda inlett och avslutat nya relationer.
Trots detta verkar det som att artisterna har fortsatt kontakt än idag.
Slå på ljud

Artisterna Eric Saade, 29, och Molly Sandén, 28, var ett par i nästan fem år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar 2012. Uppbrottet var ett gemensamt beslut men tog ändå hårt på både Molly och Eric.

– Den första veckan efter att vi tagit beslutet kunde jag inte ens gå upp ur sängen, berättade Molly i en intervju med Veckorevyn i samband med att nyheten avslöjades.

Eric Saade var desto mer förtegen om den avslutade relationen men när han 2016 gästade podcasten Inga gränser med Daff berättade han om uppbrottet.

– Det var en lång ungdomskärlek, vi lärde oss båda mycket och jag är glad att vi båda gått vidare, sa Eric då.

Eric Saades relationer efter Molly

Året efter att Molly och Eric gjorde slut hittade Eric kärleken på nytt i Helsingborgs-tjejen Emma Andersson. De bodde ihop i ett år innan relationen tog slut. Emma Andersson kom senare att vara med i Paradise hotel.

– I efterhand ser jag att det var ett luftslott. Vi var två personer som inte funkade ihop, svårare än så var det inte, så vi gjorde slut, sa Eric då.

Strax därefter blev artisten tillsammans med Nicole Falciani, 23. Paret hann flytta ihop, förlova sig och planera ett bröllop innan de valde att gå skilda vägar för två månader sedan.

Eric Saade är nu återigen singel och det verkar som att han snarare fokuserar på musiken och att umgås med vänner hellre än att dejta.

Allt om Molly Sandéns kärleksliv

I samma veva som Eric träffade Emma gick även Molly Sandén vidare i kärlekslivet. I hela sex års tid var hon ihop med Danny Saucedo, 34. Både relationen och uppbrottet kom att bli rejält omskrivet. I en intervju med Dagens nyheter har Molly tidigare förklarat att hon och Danny helt enkelt växte ifrån varandra.

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge, sa hon till tidningen vid tillfället.

Molly Sandén har sedan dess bekräftat att hon befinner sig i ett nytt förhållande men vem den nya pojkvännen är har hon valt att hemlighålla.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Så är Molly och Erics relation idag

Både Molly och Eric har onekligen gått igenom mycket sedan de gick skilda vägar för åtta år sedan. Men hur ser deras relation ut idag?

Förra året fick fansen se det forna paret återförenas på Diabetesgalan. Trots att de inte har uttalat sig om huruvida de är vänner verkar det som att stämningen mellan dem är god. Eric och Molly har nämligen valt att avfölja sina ex Nicole och Danny – men följer fortfarande varandra.

När Molly Sandén la upp en selfie tidigare i veckan valde ex-pojkvännen Eric Saade att gilla-markera denna.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!