Molly Sandéns plötsliga namnbyte – sanningen bakom

Molly Sandéns plötsliga namnbyte – sanningen bakom
Förra året var ett riktigt bra år för Molly Sandén.
När man inte tro att det kan bli bättre så verkar artisten överträffa sig själv detta år också.
Nu avslöjar Molly Sandén sanningen bakom namnbytet.
Annons

Det var ett riktigt starkt år förra året för artisten Molly Sandén. Versionen hon gjorde av Rosa Himmel blev det sjunde mest spelade låten i Sverige på Spotify, inte illa.

Artisten släppte ett album efter uppbrottet från sin förra kärlek Danny Saucedo, ett album som minst sagt gjort succé. Albumet heter Det bästa kanske inte hänt än och handlar om sorg, kärlek som tar slut och riktigt krossade hjärtan.

Annons

I slutet av förra året blev Molly nominerad till hela fem nomineringar i Grammis 2020 för just det albumet.

– Det är overkligt, det går inte att föreställa sig, berättar Molly Sandén när Hänt träffade henne under samma presskonferens.

Men nu verkar karriären ta Molly till en helt ny riktning!

Molly Sandéns egna ord om sitt nya namnbyte

På Instagram skrev artisten på en story att ”hon, eller ah, sitt alter ego My Marianne” är sångrösten bakom Rachel Adams i en ny film. Filmen heter Eurovision song contest – The story of Fire Saga som nu finns ute på streamingtjänsten Netflix.

Annons

”Mitt isländska alter ego My Marianne gör Soundtracken till Netflix senaste storsatsning”, skriver Molly Sandén till sin bild på Instagram och fortsätter:

”Eurovision song contest – The story of Fire Saga med Will Ferrell”.

Ja, Molly ska alltså inte byta namn varken privat eller för sitt artisteri. Utan hon gör rösten till en film och har där med även skapat en ny karaktär med namn My Marianne som hon alltså även kallar för sitt alter ego.

Annons

Roligt för Molly!

Följarnas stöd

Som i många andra fall av Mollys bilder på Instagram så översvämmades kommentarsfältet även i detta fall av otroligt mycket kärlek från fansen.

”Du är sångrösten bakom skådespelerskan då alltså? Fett!”, konstaterar en.

”Bra. Kul grej. Idén är bra”, fyller en annan i.

”Du är så jävla grym Molly! Får rys över din stämma! Heja dig och glad sommar, kanske vi möts!”, kommenterar en tredje person.

Ännu har Molly inte kommenterat kärleken och lyckönskningarna, men med de fina, varma orden kan man bara anta att hon blev glad för responsen!

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…