LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Melin avslöjar: Därför tog det slut med Läckberg

29 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Camilla Läckberg är nygift med kärleken Simon Sköld – men för bara fyra år sedan skilde hon sig från Martin Melin. Nu berättar han sanningen om skilsmässan i podcasten "Tankar med". – Hennes känslor för mig mattades av, säger han.
Annons

För två veckor sedan gifte sig deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42, med kärleken och MMA-fightern Simon Sköld, 30, i största hemlighet. Under kvällen och natten firades paret sedan av vänner och kändisar. En som däremot inte var med och firade, eller ens hade en aning om att Camilla skulle gifta sig, var hennes exmake Martin Melin, 50, som hon också har sonen Charlie, 8, med.

Martin och Camilla blev ett par 2007 och gifte sig sedan 2010. Äktenskapet varade i tre år och de gick skilda vägar 2013. I podcasten “Tankar med” berättar Martin Melin nu sanningen om varför äktenskapet med Camilla Läckberg kraschade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Camilla har varit öppen med att hon någonstans saknade uppvaktningen. Att jag skulle uppskatta henne mer för den hon var. Det kan jag nu göra självrannsakan och tänka att jag skulle ha gjort det. Man tog varandra lite för givet, man tar kärleken för givet och det kan jag tänka nu att jag faktiskt gjorde, säger han i podcasten och fortsätter:

Annons

– Jag var inte lat, men jag såg inte hennes behov av det. Jag borde ha förstått att det var viktigt för henne, att för henne betydde det någonting. Vi pratade om det, men jag var inte mottaglig och förstod inte då.

Martin Melin är också öppen kring att det var just Camilla Läckberg som förlorade känslorna för honom och även att det var hon som till slut tog initiativ till skilsmässan.

– Dumpad är ett starkt ord, men hon var den som förde skilsmässan på tal och hon var den som sa att hon ville skiljas. Vi hade en diskussion om det som vuxna människor, så det var inte så att jag låg i fosterställning och grät, säger han i podcasten och fortsätter:

– Ibland kan känslor mattas av… Och det var framför allt hennes känsla för mig som mattades av. Hon kände väl att glöden inte fanns där, att det hon ville ha inte fanns, att något var fel. Är man en människa som tycker att livet ska vara 100% perfekt och så var det inte där hela vägen.

Martin Melin menar att det han främst lärde sig av skilsmässan från Camilla Läckberg var att inte ta kärlek och känslor för givet mer.

– I alla separationer lär man sig något. Det här tar jag med mig, säger han i podcasten.

Foto: IBL

 

 

Annons