LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Läckberg om skilsmässan: "Till 100 procent mitt beslut"

10 jan, 2017 
Lina Arvidsson
Camilla Läckberg har två skilsmässor bakom sig. Nu berättar hon om uppbrotten.
Annons

I ett utelämnande inlägg på sin blogg skriver Camilla Läckberg, 42, nu om sina skilsmässor. Mellan 2010 och 2014 var författarinnan gift med polisen och Robinson-vinnaren Martin Melin, 49.

Innan det var hon tillsammans med sin första make, Micke Eriksson, i 12 år.

Camilla Läckberg har tidigare valt att inte prata offentligt om uppbrotten. Nu tar hon bladet från munnen och berättar att det i båda fallen var hon som valde att lämna.

I båda fallen var skilsmässorna till 100% mitt beslut. Och motparten ville inte skiljas alls. Vilket är lättare på ett sätt för den som väljer, men svårare på ett sätt. Det är ett tungt ansvar att bära och ligger mycket vånda och mycket tid och fundering bakom“, skriver deckardrottningen.

Camilla Läckberg är säker på att skilsmässa var rätt beslut.
Camilla Läckberg är säker på att skilsmässa var rätt beslut för henne.

Camilla Läckberg menar att åsikten att “många skiljer sig för lätt” inte stämmer. Hon tycker att det är bättre att skiljas som vänner än att kämpa på i ett förhållande som inte fungerar.

Annons

Jag ser så många som kämpar, år ut och år in. Som sliter på varann, sliter på familjen, våndas och mår dåligt. Som försöker prata, försöker kommunicera, försöker kompromissa, går i terapi, pratar med vänner, pratar med familj, grälar tyst på kvällen så att barnen inte ska höra, eller ännu värre – grälar högljutt inför stumma, förtvivlade barnansikten“, skriver Camilla Läckberg.

Författaren tycker att hennes beslut att skilja sig var det som var bäst för både henne och barnen. Det har gjort att hennes barn har föräldrar som kan samarbeta, prata och umgås under trevliga former.

“DET är en gåva värd att ge sina barn”, skriver Camilla Läckberg.

Idag lever Camilla med Simon Sköld, 27. De har dottern Polly, 9 månader, tillsammans.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons