LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Kändispar som separerar

Kändisars separationer påminner i mångt och mycket om en separationer för oss andra. Frågor som hur man överlever, vem som får vårdnaden, hur man går vidare och vem som har rätt till huset kan säkert vara befogade även om du råkar vara känd. Men vissa uppbrott eller skilsmässor drar helt enkelt till sig mer uppmärksamhet – något vi skriver om här. Sanna Nielsen, Sofi Fahmran, Magnus Hedman, Pernilla Wahlgren och många fler har gått igenom svåra separationer. I vissa fall hittar paren tillbaka till varandra och återförenas efter en separation men oftast blir ett uppbrott ganska definitivt. Allt från romanser till äktenskap kan ta slut och ett uppbrott tidigt i ett förhållande kan också vara otroligt påfrestande och ångestframkallande även om en skilsmässa kan vara en grund för psykisk ohälsa och livskris även när kändisar separerar.
 ...Läs mer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons