LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Martin Melin om relationen mellan Camilla Läckberg och Christina Melin

24 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Martin Melin Camilla Läckberg & Christina Melin
Martin Melin och Christina Melin var gifta i två år innan han träffade Camilla Läckberg.
Nu berättar han om den infekterade relationen mellan hans tidigare fruar.
– Vi kan inte ha det såhär, säger han.
Annons
Camilla Läckberg och Martin MelinBrand logo
Camilla Läckberg och Martin Melin

Martin Melin är tv-profilen som blev känd efter att ha kammat hem vinsten i reality-programmet Robinson. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset och är bland annat känd för sin tidigare relation med deckardrottningen Camilla Läckberg, som han även har sonen Charlie med. Men från en tidigare relation med Christina Melin har han också barnen Fanny och Felix.

Nu berättar han om bonusfamiljs-livet och den iskalla relationen som fanns mellan hans tidigare fruar.

Martin om Christina och Camillas infekterade relation

Martin var gift med Christina när han träffade Camilla, och även fast Camilla inte var anledningen till att han och Christina sedan gick skilda vägar berättar han i Bathina - en podcast att hon absolut var en bidragande faktor till det.

– Det var inte anledningen, däremot var det nog det som kanske fick bägaren att rinna över. Jag behövde på något sätt en push till att skilja mig för det var något som inte var bra, säger han.

Annons

Tiden efter skilsmässan blev svår och Martin kämpade med en hel del med ångest och skuldkänslor. Lättare blev det inte heller av att Christina och Camilla inte kunde vara i samma rum som varandra. Men tillslut fick Camilla nog på situationen och tog saken i egna händer.

– Hon kände att vi inte kunde ha det såhär. Att hon och Christina tjafsar och att hon tycker det är jobbigt och inte kan träffa Camilla eller att barnen ska lämnas på en plats när ingen är närvarande. Det var så krångligt, förklarar han.

Camilla och Christina sågs därför för att prata och reda ut allting, och efter det bestämde de sig båda för att släppa de jobbiga känslorna och istället göra det bästa av situationen.

– Så Camilla ska egentligen ha den hedern att hon tog tag i det och Christina ska ha den hedern för att hon var den som faktiskt var beredd att prata och lyssna och ordna upp det, och att de tillsammans faktiskt löste det, säger Martin.

Annons

Har en fin relation idag

Efter samtalet var det mycket som löste sig, och än idag har Martins tidigare fruar en bra relation till varandra.

– Camilla och Christina satte sig ner och pratade ut och kom fram till att såhär ser livet ut, och så gjorde de det bästa av det. Och idag skulle jag säga att Camilla och min son är lika mycket hos Christina som han är hos Camilla eller mig. Han springer ju runt där som att han bor där. Så Christina har blivit en jätteextra mamma för honom, säger han innan han fortsätter:

– Jag tror att det är så lätt att komplicera saker. Och det som gör det är ju ofta avundsjuka och svartsjuka. Men kan man ta bort det någonstans så tror jag att det fungerar lättare. Så det fungerade väldigt bra under tiden vi var gifta och det har också fungerat väldigt bra efteråt.

FOTO: TT

Annons