Camilla Läckbergs ord om Martin Melins exfru Christina

Camilla Läckberg och Martin Melin gick skilda vägar efter tre år som gifta.
Men Camilla har fortfarande starka band till sin tidigare mans förflutna.
Nu berättar hon om relationen till Martins exfru Christina.


Camilla Läckberg  45, och Martin Melin, 53, träffades 2005. Camilla som var mitt uppe i arbetet med en ny bok behövde hjälp av en riktig polis, och det var så den tidigare Robinson-vinnaren Martin kom in i bilden. Vänskapen ledde till kärlek och 2010 sa de ja till varandra.

Paret, som sedan tidigare äktenskap har barnen Wille, 17, och Meja, 16, och Fanny, 17, och Felix, 13, fick året före bröllopet sonen Charlie, som i dag är 11.

Camilla och Martin var ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Men tre år efter att bröllopsklockorna ringt chockade de nöjesvärlden. På Twitter meddelade paret att de valt att gå skilda vägar:

”Det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner”, skrev de då

I dag är Camilla gift med Simon Sköld, 32,  som hon har dottern Polly, 4, med. Men trots att hon gått vidare har hon fortsatt en bra relation till sin exmakes barn Fanny och Felix.

Camillas avslöjande om Martin Melins son Felix

I samband med en Q&A på sin Instagram får hon frågan av sina följare om hon ser bonusbarnen som sina egna. Och som det verkar har Camilla en god relation till både dem och Martin Melins exfru Christina.

– De har ju föräldrar, Christina och Martin som gör ett ypperligt jobb. Däremot har jag känt dem i nästan hela deras liv, och haft en vardag med dem så Christina och jag har enats om att jag har en procentandel i Fanny och Felix, säger hon i klippet och fortsätter.

– Jag har absolut en föräldraroll, framförallt i Fannys liv. Felix är i en ålder då han inte tar lika mycket kontakt, medan Fanny och jag haft mycket tjejsnack genom åren. Men med Felix vet jag att det finns också. Han är väldigt förtjust i Simon.

Hon avslutar med att återigen hylla Martin och Christina.

– De har fantastiska föräldrar. Men jag har en föräldraroll och jag älskar dem väldigt mycket.

FOTO: TT