Simon Skölds nya insikt om livet med Camilla Läckberg

Simon Sköld.

När Camilla Läckberg och Simon Sköld träffades levde de två helt olika liv.
Nu berättar Simon om hur livet har förändrats sedan han träffade Camilla, och hur han aldrig trodde han skulle hamna där han är idag.
”Tänk att jag inte trodde att jag skulle ha några barn”, skriver han.

Tre år har gått sedan Simon Sköld gifte sig med deckardrottningen Camilla Läckberg. De hade då varit ett par i tre år och behövt utstå både en och annan kommentar på grund av deras stora åldersskillnad samt anklagelser om att Simon skulle valt Camilla för pengarna. Men flera år senare har de bevisat att kärlek är mer än ett par siffror, och idag har de även den fyra år gamla dottern Polly Läckberg Sköld tillsammans.

Men när Simon gifte sig med Camilla fick han fler barn än bara Polly på köpet. Sedan tidigare relationer har Camilla även barnen Wilhelm, Meja och Charlie. I podcasten Sårbar och Superstark berättar han nu om hur hans liv har förändrats sedan Camilla kom in i bilden.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons glädjebesked med mamma Iris – efter veckor av tystnad

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Simon Sköld om den drastiska livsförändringen med Camilla Läckberg

Det är när de får frågan om vad de är mest stolta över som de kommer in på att deras första tid tillsammans inte var helt fri från utmaningar. Simon levde nämligen ett så kallat ungkarl liv när de träffades, och att gå från singel till att helt plötsligt ha tre bonusbarn var en stor förändring för honom.

– Jag är väldigt väldigt stolt över att vi har lyckats få ihop den här ekvationen som på pappret var ganska osannolik egentligen. Jag brukar skratta lite när jag ser någon kommentar på Instagram eller Facebook eller så som säger att Simon tog mig för pengarna, som det var mycket snack om i början. Jag skrattar varje gång för Simons vardag har ju förändrats mer än vad min har sen vi blev tillsammans, säger Camilla innan hon fortsätter:

– Han var ju en singelkille som var 27 år och bodde själv. Han skötte sig själv, kunde träna, äta och hänga med polarna när han ville. Han gick ju rakt in i en verklighet som nu under x antal år har bestått betydligt mindre av guldkant, lyx och glamour och istället av blöjbyten, skjuts och matteläxor. Du vet han har varit så trött ibland. Både fysiskt och mentalt.

Simon håller med och minns tillbaka på den tuffa tiden.

– Ja, det var ju en omkastning av rang att kastas in i småbarnslivet. Det blev ju mycket ansvar och väldigt annorlunda än vad man haft själv. Jag tror vi var på landet där i början och jag tror jag somnade tio ovaggad varje kväll för att jag var helt galet tröt, berättar han.

Simon Skölds nya insikt efter relationen med Camilla

Men trots att det inte alls var så länge sen som Simon varken var i förhållande eller hade några barn har han idag fyra stycken, och på sin Instagram skriver han om hur otroligt det faktiskt är. Under en bild på honom och dottern Polly skriver han:

”Lilla busungen! Tänk att jag inte trodde jag skulle ha barn, nu kan jag knappt räkna hur många jag har runt mig.”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs barnbesked med Simon Sköld – efter frågorna

LÄS OCKSÅ: Martin Melins kärleksbeslut efter skilsmässan från Camilla Läckberg