Så är Camilla Läckberg och Martin Melins relation idag

Camilla Läckberg och Martin Melin

Camilla Läckberg och Martin Melin var gifta i tre år innan de gick skilda vägar.
Men hur ser relationen mellan ex-makarna ut idag?
Hänt har svaret!

Camilla Läckbergs ord om flytten till LA
Slå på ljud

Martin Melin, 52, är polisen som blev känd med hela svenska folket när han vann Expedition Robinson 1997. Hans tv-karriär fortsatte under slutet av 90-talet då han medverkade han i ett flertal tv-program, bland andra På rymmen och Jakten på ökenguldet.

Martin Melin i Expedition Robinson 1997.

Martin Melin i Expedition Robinson 1997.

2010 gifte han sig med författaren Camilla Läckberg, 45. 2013 beslutade de sig för att gå skilda vägar. Tillsammans har de sonen Charlie Melin.

Martin Melin med barnen Charlie, Felix och Fanny.

Martin Melin med barnen Charlie, Felix och Fanny.

Innan Martin träffade Camilla var han gift med Christina Melin som han också har två barn med. Sedan tidigare har Camilla dottern Meja och sonen Wille.

Singel för närvarande

Sedan skilsmässan från Camilla Läckberg har Martin Melin varit singel, åtminstone vad som är känt. I mars i år berättade han för Hänt hur hans relationsstatus ser ut.

– Jag är singel och är dålig på att dejta just nu. Men ska ta tag i det när krisen har lugnat ner sig, sa han.  Han berättade också att han inte använder Tinder utan låter relationer ske naturligt.

–Jag har ju varit singel ett tag nu så det börjar väl bli dags att träffa nån. Visst kan jag sakna att ”ha” någon, absolut, sa han då.

Simon Sköld med Camilla Läckberg.

Simon Sköld med Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg å sin sida har gift sig med Simon Sköld, 32. 2017 bjöd de in gäster till vad som visade sig vara ett hemligt bröllop. Tillsammans har de dottern Polly, 4.

Camilla Läckberg och Martin Melins ex-fru, Christina Melin, hade till en början en kylig relation, men med tiden har de två blivit goda vänner.

Gemensam vårdnad

Efter skilsmässan från Martin bodde Camilla kvar i huset och köpte en lägenhet till sitt ex som han hyrde av hennes företag.

Ex-makarna har idag en bra och fin relation. De har gemensam vårdnad om sonen Charlie som idag är 10 år gammal. Camilla och Martin kommenterar ofta varandras inlägg på Instagram och kan driva med både sig själva och med varandra.

Camilla Läckberg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT.

Camilla Läckberg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT.

2017 berättade Martin Melin i en intervju i Expressen att deras relation är bra – de kan till och med fira jul tillsammans med barnen. Däremot umgås de inte utanför det.

– Nej vi umgås inte, men däremot har vi jättebra kontakt och så. Absolut. Det är noll problem. Vi hämtar och lämnar barn hos varandra, sa Martin Melin då.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN