Carola Häggkvists viktras – nya bilden visar förändringen

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är en av Sveriges främsta artister.
Nu visar hon upp att hon plötsligt kommit i en mindre storlek när det kommer till kläder.
”Vet inte vad som hände”, skriver hon.

Carola Häggkvist, 54, slog igenom för svenska folket redan som 15-åring. Sedan dess har hon fortsatt sjunga och hon är en av dem som ställt upp i Melodifestivalen allra flest gånger.

Under 90-talet fann Carola kärleken i Runar Sögaard, 53, och deras kärlekssaga intresserade i princip hela Sverige. Inte minst när deras son Amadeus Sögaard, 23, kom till världen var det som en campingplats för journalister utanför sjukhuset.

– Journalister låg och campade utanför sjukhuset, så hysterin tvingade oss att ta hemliga tunnlar för att ta oss ut säkert från sjukhuset, berättade Runar om Amadeus födsel i dokumentären Amadeus – mer än en son.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolas relation till barnen Amadeus och Zoe

Uppbrottet mellan Carola och Runar blev en av de mest omskrivna skilsmässorna i kändis-sveriges historia och än idag är det ett känsligt ämne för dem. Även Amadeus valde nyligen att bryta tystnaden om sin uppväxt och talade ut om hur han upplevt situationen i dokumentären Amadeus – mer än en son.

– Det är inte så att man bara var en vanlig unge liksom. Man visste ju att ”aa okej imorgon kan det stå nåt om mig på löpsedlarna” och då är ju inte barn de schysstaste alltid, sa han då om uppväxten.

LÄS MER: Carolina Gynnings avslöjande om namnvalet till dottern

Men sedan dess har Carola gått vidare och fått dottern Zoe, 11, och Carola uppdaterar flitigt sina följare om livet tillsammans med henne. Amadeus och Zoe är några av dem som Carola värderar högst i sitt liv och i höstas, när Carola fyllde 54 år, uttryckte hon sin stora glädje över sina två barn.

”Lyckligast i världen. Man lär sina barn att ha roligt i livet tillsammans med dem!”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram.

Carolas viktras – utan diet eller kostförändringar

Nu har Carola lagt upp ännu en nyhet på sin Instagram. Det är en bild där hon poserar i en kort och åtsittande klänning som får henne att bli glatt överraskad. Klänningen är nämligen ett par storlekar mindre än vad hon brukar bära.

”Vet inte vad som hände - men helt plötsligt fick jag sådana där långa smala ben igen!! Vi skulle bara ta en liten bild för å se hur den satt (inför Nyhetsmorgon på torsdag) En pärla i storlek 36..”, skriver Carola.

Anledningen till att Carola Häggkvist provar klänningen har att göra med att hon ska gästa Nyhetsmorgon i veckan.

”En lång spännande dag har gått till sin ände och jag känner hur uppgiften jag tackat ja till bara växer och växer nu. Its going to be so good - and fun”, tillägger hon.

I kommentarsfältet hyllas Carola av sina vänner och följare.

”Asså tjejen!!!! Sweet Lord!!!! Benen!!!!!! Midjan?????”, skriver en person.

”Löjligt snygg vännen”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist uppges vara klar för Let's dance på TV4

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists skönhetsmiss – bilden visar plötsliga förändringen

Senaste nytt