Carola Häggkvist uppges vara klar för Let's dance på TV4

Let's dance har förgyllt flera fredagskvällar för svenska folket i flera år i rad.
Snart kommer en ny säsong – och Carola Häggkvist sägs vara klar för programmet.

Let's dance är ett folkkärt program som sänts på TV4 i flera år. I programmet tävlar olika kändisar tillsammans med proffsdansare om att ta hem priset som bästa danspar.

Under onsdagen stod det klart att TV4 flyttar sändningen från fredagar till lördagar på grund av SVT:s Bäst i test.

– Vi vill odla femton nya år och har känt att vi har tappat lite på fredagarna de senaste åren, även om vi tycker att vi har gjort ett fantastiskt program genom hela resan. Det har till ganska stor del berott på konkurrensen om vi ska vara uppriktiga. SVT har lyckats bra med sitt ”Bäst i test”, inte minst mot barnfamiljerna, säger Fredrik Arefalk som är TV4:s kanalchef i TV4 Growth.

Carola sägs vara klar för Let's dance

Genom åren har flera olika kändisar deltagit, allt ifrån influencerns, sportstjärnor till schlagerartister.

Vilka som deltar i varje säsong brukar släppas kort innan av TV4 – men ibland läcker vissa deltagare ut innan. Nu rapporterar Aftonbladet att de fått till sig uppgifter om att ingen mindre än schlagerdrottningen Carola Häggkvist är klar för vårens säsong av dansprogrammet. Enligt tidningen ska hon dansa med Tobias Karlsson – som gör en comeback då han inte deltog i den senaste säsongen.

LÄS MER: Christina och Hans om förändrade relationen

Var skeptisk till att delta

Förra året berättade Carola för Aftonbladet att hon inte är helt säker på huruvida hon hade velat delta i programmet eller inte, då det blir en och annan rubrik om de som medverkar och en hel del uppmärksamhet.

– Egentligen är jag som klippt och skuren för Let’s dance. Jag hade verkligen gett järnet. Åh, vad det hade varit roligt, man blir ju euforisk av att dansa, precis som när man sjunger, sa Häggkvist till Aftonbladet och berättade också att hon tackat nej till ”astronomiska gager” för att ställa upp.

Aftonbladet ringde även till Tobias, som Carola sägs ska dansa med, och han svarade väldigt kryptiskt.

– Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Jag har inga kommentarer.

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Suzanne Axell och SVT:s Fråga doktorn efter succén

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams oro för sönerna Texas och Lennox – efter nya skolbeslutet