LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Schollin och Hans Wahlgren om relationen efter isoleringen

18 dec, 2020 
Hans Wahlgren, Christina Schollin
Christina Schollin och hennes stora kärlek Hans Wahlgren firar 58 år som gifta i år.
I och med coronapandemin har de tvingats tillbringa varje sekund tillsammans.
Nu berättar de om framtiden.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Skådespelerskan och författaren Christina Schollin, 82, har en lång karriär bakom sig inom filmbranschen. På senare år förknippar de flesta kanske henne som Pernilla Wahlgrens mamma och Bianca Ingrossos mormor.

Både Christina och maken Hans Wahlgren, 83, får ofta ta plats i Pernillas egna realityserie Wahlgrens värld. Där har de tagit svenska folket med storm och det är alltid en höjdpunkt när familjen umgås med morföräldrarna.

Christina och Hans har tillsammans fyra barn. Tre av dem syns ständigt i offentligheten, Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren. Inte nog med dessa kändisbarn så är även flera av Christina och Hans barnbarn framgångsrika inom nöjes-Sverige.

Christina Schollins kärlek till änglar

Christina Schollin är alltid aktuell tack vare sin viktiga roll i Wahlgrens värld och ganska nyligen fick man följa henne bakom kulisserna när hon släppte boken Ett himla liv. Boken är en memoar där hon ser tillbaka på sitt liv och läsarna får ta del av allt i hennes karriär.

Annons

En annan nyhet i Christinas liv är att hon gjort något så ungdomligt som att tatuera sig! Det var i samband med att Pernilla skulle gadda sig som Christina kände att hon också ville hoppa på det tåget. Hon menar att man ska säga ja till allt i dessa tider.

”Oj oj oj!!! Nu har det hänt – det jag aldrig hade tänkt att jag skulle göra! Jag har låtit tatuera mig!!!”, skrev hon då på Instagram.

Christina Schollin, Pernilla Wahlgren i julkalendern
Mor och dotter i julkalendern 2019.

Tatueringen, som Christina har på underarmen, är en ängel som blinkar med ena ögat. Hon har länge haft en förkärlek till änglar och därför består stora delar av hennes hem av ängla-dekorationer. Även huset i Spanien är döpt efter änglarna.

När coronapandemin bröt ut i våras befann sig Christina och Hans i huset i Spanien. Sedan flera år tillbaka har de alltid tillbringat vintrarna i Casa Angel, ängelhuset som det betyder på spanska. Casa Angel ligger på Spaniens solkust, strax utanför Málaga.

Annons

Christina och Hasses lockdown i Spanien

Spanien har varit ett av de länder i Europa som haft hårdast restriktioner när det kommer till coronaviruset. Därför gick de snabbt in i en lockdown, vilket gjorde att Christina och Hans blev kvar där.

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld har de äntligen kommit hem till Sverige igen, efter att ha tillbringat hela våren och början av sommaren i Spanien. Pernilla och Benjamin ställde då till med en riktig välkomstfest och det firades att Christina och Hans tagit sig igenom corona-krisen.

– Men vi är väldigt glada över att vi har lyckats kampera ihop så bra, bara morfar och jag, konstaterar Christina i Wahlgrens värld.

– Nej ni har alltså inte skilt er, skrattar Pernilla.

Men Pernillas kommentar är nu något som Hasse känner för att skämta om.

– Men vi tänkte göra det nu, säger Hans Wahlgren och fortsätter:

– Så nu tänkte mamma och jag åka på semester, på varsitt håll, skämtar han vidare.

FOTO: TÄRNHUVUD ANNA/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT, Ulrika Malm ULM

Annons