Christina Schollins ord till Åsa Ingrosso efter bilden på Bianca

Christina Schollin och Åsa Ingrosso

Åsa Ingrosso publicerade nyligen en bild på bonusdottern Bianca Ingrosso.
Nu väljer Biancas mormor Christina Schollin att lyfta bilden i sitt egna flöde i följd med ett uttalande om Åsa.
– Blir så rörd!, skriver hon.

Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83, har tillsammans fyra barn. Tre av dem syns ständigt i offentligheten, Pernilla Wahlgren, 52, Niclas Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 43. Inte nog med dessa kändisbarn så är flera av Christinas och Hans barnbarn framgångsrika inom nöjes-Sverige.

På 80-talet fann Pernilla kärleken i Emilio Ingrosso, 54, och paret fick tillsammans barnen Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 22,  och Oliver Ingrosso, 30. Pernilla och Emilio var gifta under tio års tid innan de 2002 beslutade sig för att gå skilda vägar. Skilsmässan kom att bli en turbulent historia för familjen men idag har ex-makarna en god relation till varandra.

Emilio Ingrosso fann lyckan i Åsa

Sedan flera år tillbaka bor Emilio i Palma på Mallorca med sin nya fru Åsa Ingrosso. Paret träffades då Åsa var på jakt efter ett semesterhus i staden, varpå hon fick hjälp av Emilio. Idag lever de tillsammans på ön, där de även driver flera restauranger ihop. Åsa har även visat sig ha en fin relation till Emilios barn. För Hänt har Åsa tidigare berättat att bonusbarnen betyder mycket för henne och att hon är väldigt glad över att få vara med i deras liv.

Åsas stöd till Bianca efter kritiken

Bianca är idag en av Sveriges största influencers och har över en miljon följare på Instagram. Förutom att uppdatera om sitt liv där, så filmar hon även eget material till sin Youtube-kanal. Nu senast fick följarna hänga med henne under en festhelg i Båstad. Denna kom att väcka mycket uppmärksamhet på grund av pandemin. Många menade nämligen att Bianca inte visade sig vara en bra förebild på grund av att hon åkt till Båstad och umgåtts nära många andra människor.

Bianca har därför kritiserats från alla håll och kanter, vilket är något som Åsa Ingrosso tycker är fel. I ett inlägg på Instagram skriver hon om sina tankar kring Bianca.

”Bianca får kommentarer, råd om hur hon borde leva, hon får skit och oförtjänt hat varenda dag. Ord som många skulle gå fullständigt under av. Om hennes person, hennes utseende om ALLT. Ni skulle nog inte tro mig om jag berättade hur sjuka en del människor är och vad dom säger”, skriver Åsa på Instagram till en bild på bonusdottern.

Christina Schollins ord till Åsa

Åsas inlägg har väckt stor uppmärksamhet i kommentarsfältet. Det visar sig vara många som stöttar hennes ord om Bianca, något som även Christina Schollin gör. Christina har nämligen publicerat samma bild på Bianca och skrivit om sina tankar kring Åsas ord.

”Åsa har berättat så fint om dig på sitt Instagram! Jag instämmer till fullo. Och blir så rörd!”, skriver Christina i sitt inlägg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Håkan Bengtsson/TT