Carola Häggkvists stora glädje med barnen Zoe och Amadeus

Idag är ingen vanlig dag, idag är det nämligen Carolas födelsedag – hurra hurra hurra!
Nu avslöjar artisten nya lyckan med barnen Amadeus och Zoe.

Den folkkära artisten Carola Häggkvist fyller idag 54 år gammal. Hon känner sig lyckligt lottad och avslöjar detta gladeligen för sina följare och fans. Hur artisten ska fira sin stora dag? Det avslöjar hon också detaljer kring! Men något som är riktigt starkt denna dag, är kärleken till barnen Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist.

Carolas finas ord om barnen Zoe och Amadeus

På självaste födelsedagen passar Carola på att dela med sig av sin stora glädje, och kallar sig ”Lyckligast i världen”.

”Man lär sina barn att ha roligt i livet tillsammans med dem!”, skriver Carola på Instagram. Hon passar även på att tacka för alla grattis som strömmar in. Hon fortsätter:

”Så mycket kärlek. Blir rörd på djupet. Så tacksam att man är intakt, stark i hjärta och själ, har rena motiv och är på väg framåt i livet”.

Artisten uttrycker även stor lycka för de starka band hon har med sina barn, som hon känner blir bättre och djupare för varje år som går.

”Klart att den gemenskapen är viktigast för mig som mamma och de blir glada och trygga när jag som förälder är glad!”, skriver Carola till sin bild och passar även på att hylla sina vänner:

”Tacksam för vännerna i mitt liv och all kärlek jag får från hela Skandinavien (och min publik som mailar till mig från hela världen) och ifrån DIG som ’känt’ mig i väldigt många år nu”.

Carola, Zoey Amadeus

FOTO: Instagram

Nyblivna 54-åringen känner att hon har en spännande resa framför sig. Hon tror och hoppas att det bästa i livet ligger framför henne. Men Carola är också tydlig med att det finns mycket som man bör ta vara på i livet.

”Vi finner balansen i livet och kan växla upp och ner när det behövs. Det håller oss unga och vitala. Vi drivs av kärlek och inte av rädsla för att göra fel”, skriver artisten och avslutar med:

”Vi är snabba att erkänna våra misstag och förlåter andra lika snabbt. Vi strävar efter att hitta det vi har gemensamt hos varandra än tvärtom. Vi sätter vår ära i att göra gott och att älska varandra såsom Jesus älskar oss!”

Carola, Zoey Amadeus

FOTO: Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Carola, Zoey Amadeus

FOTO: Instagram

Hur och var firas dagen? På hemlig ort i lugn och ro!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS GÄRNA: Carola Häggkvist talar ut om uppbrottet med Jimmy Källqvist

LÄS GÄRNA: Så mycket bättre: Här är alla romanser i programmet