Peg Parnevik om pojkvännen Filip Lamprecht i Let's dance 2021

Let's dance 2021: Peg Parnevik om Filip Lamprect i Let's dance

I veckan stod det klart att Filip Lamprecht är en av deltagarna i årets Let's dance.
Förra året reagerade flickvännen Peg Parnevik starkt då systern Penny var aktuell i samma program.
Nu reagerar hon över pojkvännens deltagande.
Relationen mellan Mia Parnevik och Kristin Kaspersen – efter Peg och Filips kärlekssaga
Slå på ljud

Förra året blev det stort rabalder när Parnevik-dottern och nyblivna mamman Penny Parnevik, 24, dansade in i TV4:s succéprogram Let's dance. Penny blev ett känt ansikte för svenska folket genom realityprogrammet Parneviks där hela familjen Parnevik med mamma Mia, 53, pappa Jesper, 55, och barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 22, och Phoenix, 20, medverkade.

Efter att programmets sista avsnitt sänts har flera av familjemedlemmarna funnits kvar i rampljuset. Bland annat Peg Parnevik som har fått ett stort genomslag som soloartist. Men även Penny Parnevik har blivit ett stort namn som influencer. Tillsammans med fästmannen Douglas Murray har hon sonen Atticus, 1, och väntar i skrivande stund parets andra gemensamma barn.

Penny Parnevik i Let's dance 2020

Förra året blev hon en riktig tittarfavorit i Let's dance med lilla Atticus i kulisserna. Men någon som inte var lika överförtjust över sin systers deltagande i TV4-programmet var Peg Parnevik, som i systrarnas podcast Pillowtalk berättade om sina känslor:

– Jag kan berätta att jag har fått en väldigt stor livskris sedan du gick med i Let's dance. Jag är inte avundsjuk, jag mår bara dåligt för jag märker hur “unlikeable” jag är. Jag har fått en känsla att ‘Gud va skönt om jag bara var som du’. Inte avundsjuk utan det hade bara varit en lättnad för jag känner att folk har så svårt för mig och det gör ont i mitt hjärta, sa Peg då.

Pegs syrliga kommentar till systern

Peg var dock redan då noga med att understryka att hon inte var arg på sin syster för hennes lycka men var tvungen att ventilera sina känslor. Trots att hon gladdes åt Pennys lycka var Peg inte sen med att ge sina synpunkter på systerns framträdande.

Efter en fredagsfinal berättar Peg att Penny uppfattades väldigt nervös av tittarna – något som Penny själv inte alls kände igen sig i.

– Jag kan säga från mitt perspektiv. Inte som något elakt men det var en grej där jag såg och som faktiskt alla vi som satt och kollade på sa, att det här var första gången du såg nervös ut, sa Peg i Pillowtalk då.

Hyllningen till Filip Lamprecht

Nu har det gått ett år sedan Pennys medverkan i Let's dance och snart är det dags för nya deltagare att göra entré. Nu är kanalen i full gång med att avslöja årets deltagare och i veckan stod det klart att modellen och influencern Filip Lamprecht, 23, är en av de tävlande. Filip är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 51, som vann dansprogrammet för bara två år sedan.

Han är också pojkvän till Peg Parnevik sedan flera år tillbaka. Paret delar ofta med sig av sin kärlek på sociala medier och trots att det inte finns något som tyder på att relationen knakar i fogdarna kan man nu ställa sig frågan till hur Peg ser på Filips medverkan i programmet.

Filip ska dansa med proffsdansaren Linn Hegdal, 25, och efter avslöjandet var Kristin snabb med att kommentera sonens framtida prestationer:

"Jag är redan galet stolt!”, skrev Kristin i en story på Instagram då.

Flickvännen Peg var det dock länge tyst ifrån. Någon dag efter avslöjandet valde hon dock att skicka en hyllning till pojkvännen genom att lägga upp en bild på Filip och Linn på sin Instagram story följt av ett antal gråtande emojis.

Det verkar alltså som att Peg Pernevik är glad och stolt över sin pojkvän Filip Lamprecht!

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks lögn – efter Pegs namnavslöjande

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tvivel i relationen med Filip Lamprecht – efter bråken

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN