Kristin Kaspersens första ord om sonen Filip Lamprecht i Let's dance 2021

Kristin och Filip

För två år sedan vann Kristin Kaspersen Let's dance tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner.
Nu jublar hon av lycka då sonen Filip Lamprecht tar plats på scenen.
”Jag är galet stolt redan!”, skriver tv-profilen på Instagram.
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Det är bara några veckor kvar innan det är dags för TV4:s dansfest Let's dance att dra igång. Och nu duggar avslöjandena om vilka svenska kändisar som ska dansa sig genom säsongen tätt. Först ut var Carola Häggkvist, 54, som i Nyhetsmorgon avslöjade att hon ska tävla ihop med proffsdansaren Tobias ”Tobbe” Karlsson.

Förra året blev det stor dramatik då Tobbe plötsligt valde att hoppa av programmet efter över 10 år. Anledningen var att han inte fick dansa med en kille. Tobias hade länge kämpat för att få bli en del av programmets första samkönade par då Andreas Lundstedt istället valde att dansa tillsammans med Tobias Bader.

Beskedet blev ett hårt slag för Tobbe, som för en tid valde att bojkotta TV4:s succéprogram. Men då Carola Häggkvist bjuder upp till dans kan man bara inte säga nej:

– Jag har sagt att jag inte vill ställa upp i Let’s dance igen om jag inte får en bra partner. Och nu så tyckte jag att det var en bra partner, det är ju fantastiskt det här, har Tobias tidigare berättat för Hänt om sin återkomst till programmet.

Filip Lamprecht är en av deltagarna i Let's dance 2021

Andra deltagare som står klara för årets Let's dance är bland andra artisten och Youtube-profilen Anis don Demina, 27, kändispolisen Martin Melin, 53, och skådespelerskan och sångerskan Hanna Hedlund, 46.

Under torsdagsmorgonen avslöjades ytterligare ett namn, modellen och influencern Filip Lamprecht, 27. Men Let's dance är inget nytt för Filip. För två år sedan sågs han nämligen flitigt i publiken då mamma Kristin Kaspersen, 51, var en av de tävlande.

Kristin gjorde succé i programmet och dansade sig hela vägen fram till förstaplatsen. Trots det blev Filip förvånad då han fick frågan från kanalen.

– Jag hade inte riktigt förväntat mig att jag skulle få frågan, säger han i en intervju med Expressen som var först med att avslöja deltagaren.

Kristin Kaspersens lycka

Mamma Kristin har tidigare talat varmt om sin medverkan i Let's dance och att säga att hon nu är stolt som en tupp över sin sons deltagande skulle vara en underdrift.

På Instagram har Kristin delat med sig av sina tankar kring avslöjandet och lagt upp en video där Filip dansar som liten:

”Du är modellen som stått framför stillbildskameran. Men aldrig inför TV-kameror i en TV-studio, aldrig på en arena inför en publik.. och nu gör du det med dans”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”

Inlägget har fått ett enormt genomslag bland Kristins följare och inte minst Filips konkurrenter Hanna Hedlund och Carola Häggkvist har önskat honom och Linn lycka till.

”Hur snyggt och elegant par!”, skriver Carola i kommentarsfältet.

Även den före detta Let's dance-deltagaren Pernilla Wahlgren önskar Filip framgång i tävlingen:

”Heja Filip!!! Ska bli såå kul att se dig på dansgolvet”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: 8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tvivel i relationen med Filip Lamprecht – efter bråken

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN