TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

27 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Kändisbarn
Många barn är lika sina föräldrar, men vissa är helt enkelt mer lika än andra.
Här är åtta kändisbarn som är kopior av sina föräldrar!
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Maja Strömstedt

Det första kändisbarnet i listan är ingen annan än tv-profilen Agneta Sjödin och sångaren Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt. Hon är idag 22 år gammal och är sin mamma upp i dagen.

Benjamin Ingrosso

Så mycket bättre-aktuella Benjamin Ingrosso har ärvt mycket från sina föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Men det är inte bara danssteg och sångröst som kommer uppifrån. Efter sin medverkan i programmet är det även en hel del som lagt märke till hur otroligt lik han är en ung Emilio.

Annons

Lykke Lindorff

Här har vi det yngsta kändisbarnet i listan. Nämligen Linda Lindorff och Jacob Lindorffs dotter Lykke Lindorff. Förutom på hennes mammas Instagram har svenska folket även fått se henne i Sveriges yngsta mästerkock, och visst är det ingen som missat hur slående lik hon är sin programledare till mamma.

Edvin Endre

Lena Endre är en av Sveriges mest kända skådespelerska och har genom åren varit med i filmer som Himlens hjärta, Millennium-trilogin och Trolösa. Hennes tidigare make Thomas Hanzon är även han en känd skådespelare, men Lena och Thomas är inte de enda i familjen Endre-Hanzon som tagit den vägen. Även sonen Edvin Endre är med i filmbranschen och genom åren är det många som kommenterat likheten mellan honom och hans mamma.

Annons

Happy Jankell

Många kanske har missat att Portkod 1321-skådespelaren Happy Jankell är dotter till Annika Jankell och Thorsten Flink. Hon har idag gjort sin egna karriär, men oavsett hur mycket hon vill slita sig loss från kändisbarn-stämpeln går det inte att rymma från sin mammas gener.

Prins Oscar

Prins Oscar kom till jorden den 2 mars 2016. Han är idag fyra år och för varje år som går blir han mer och mer lik sin far prins Daniel. Här är de tillsammans på Prins Daniels lopp och Pep-dagen i Hagaparken förra året.

Annons

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht är idag känd för sitt förhållande med sångaren Peg Parnevik, men sanningen är att han kom in i rampljuset betydligt tidigare än så. Filip är nämligen son till programledaren Kristin Kaspersen och länge har många förundrats över lika de är.

Lina Björling

Åsa Ingrosso kom in i den kända Wahlgrens-familjen när hon träffade Emilio för åtta år sedan. Tre år senare gifte de sig, och idag har hon en väldigt nära relation till sina bonusbarn. Men Åsa hade även två egna barn när hon träffade Emilio, och på sociala medier är det många som har kommenterat att hon och hennes dotter Lina Björling ser mer eller mindre likadana ut. Många har dessutom kommenterat att Lina är lik sin extrasyster Bianca Ingrosso.

FOTO: SUNDHOLM MAGNUS/Aftonbladet/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons