Penny Parnevik i tårar efter storbråket med maken Douglas Murray

Douglas Murray och Penny Parnevik

Foto: TT

Penny Parnevik och Douglas Murray har haft ett storbråk.
Nu berättar influencern om skammen över att visa sig ledsen framför familjen.
– Fy fan vad pinsamt, säger Penny i podcasten Pillowtalk med Peg & Penny.

Penny Parnevik och Douglas Murray väntar sitt andra gemensamma barn. Bebisen är beräknad att födas i början av mars och den stora dagen närmar sig nu med stormsteg. Paret har sedan tidigare sonen Atticus, 1.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gravida Penny Parnevik akut till sjukhus

Nyligen var Penny med om en obehaglig upplevelse. En natt vaknade hon plötsligen av att sängen var fylld med blod. Influencern färdades akut till sjukhus där hon lades in på förlossningen.

LÄS MER: Peg avslöjar sanningen om hemliga ingreppen

– Jag bara såg att det var rött överallt i sängen och sen tittade jag och kände neråt på mina ben och då var det blod rinnande ner över mina ben medan jag tittade ner, berättade Penny i podcasten Pillowtalk med Peg & Penny.

Det visade sig aldrig kunna hitta anledningen till blödningen men vad sjukvården kunde avgöra var att både Penny och bebisen mådde bra.

På sociala medier delar Penny flitigt med sig av förberedelserna inför familjens nya familjemedlem. Både genom Instagram, Youtube och podden får följarna hänga med i familjens vardag. Penny är även öppen med att berätta när stunder är mindre härliga.

Penny Parnevik i tårar efter storbråket med Douglas

I ett nytt poddavsnitt berättar nu Penny Parnevik om ett storbråk hon haft med maken Douglas. Det är när hon och Peg pratar om vikten av att våga vara ledsen ibland som Penny talar ut om en situation där hon grät och skämdes över det.

– Jag minns att jag och Douglas hade bråkat en gång och jag började gråta. Det händer typ aldrig att jag börjar gråta under ett bråk. Vi var parkerade för vi skulle träffa hans familj och jag bara ”fy fan va pinsamt”. Nu måste jag göra så att det ser ut som att jag inte har gråtit. Nej, nej, nej, säger Penny och fortsätter:

– Men samtidigt, vore det inte fint. För det är ändå min familj, att så här ”men gud har du gråtit?”. Ja jag och Douglas bråkade precis, vi har löst det men ja grät. Nu är allt bra. Förstår du vad jag menar, det är okej.

LÄS OCKSÅ: Eric Saades hemliga samtal med Nicole Falciani efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens första ord om sonen Filip Lamprecht i Let's dance 2021