Peg Parneviks första ord om skönhetsingreppen – har gjort fillers

Peg Parnevik

Foto: TT

Peg Parneviks utseende har förändrats en del genom åren.
Det avslöjar hon nu för första gången.
– Jag måste inte berätta allt för världen även om jag är offentlig, säger Peg i Pillowtalk med Peg & Penny.

Systrarna Peg Parnevik, 25, och Penny Parnevik, 23, driver tillsammans den populära podcasten Pillowtalk med Peg & Penny. Vecka efter vecka tar duon upp olika ämnen som de diskuterar. Denna gång låg fokuset på skönhetsingrepp. Ämnet är något som uppkommit tidigare, i ett avsnitt från 2019 avslöjade Peg nämligen att hon hade gjort botox. Men nu kommer artisten med ett helt nytt avslöjande om ett ingrepp hon genomgått.

– Jag ska bara säga det rakt ut, jag har gjort fillers. Det är inte en stor chock men vi kommer komma till varför jag inte har berättat och varför jag berättar nu tänker jag, säger Peg i det nya avsnittet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför har Peg Parnevik inte berättat om fillers-ingreppet

Penny påpekar att många nog redan har förstått vad hennes storasyster genomgått men förstår samtidigt varför hon inte kommenterat det tidigare.

– Jag älskar typ att du aldrig har nämnt till någon att du har gjort fillers. Även om vår släkt är så här ”det är uppenbart att Peg har större läppar nu än vad hon hade förut, men hon tänker bara inte säga det”, säger Penny.

Peg förklarar sedan varför hon själv inte valt att prata om ingreppet tidigare.

– När jag bestämde mig för att göra fillers, det är väldigt svårt för man vill ju som feminist och som offentlig person vara en förebild. Men jag är också bara mänsklig. Men jag förstår varför fillers är problematiskt eller speciellt att man inte berättar för jag vet att vi lever i ett samhälle och patriarkat där man verkligen måste tänka efter, gör jag det här för att jag verkligen vill av fri vilja eller är det för att jag känner av press, säger Peg.

Penny däremot kan inte förstå varför man vill utsätta sig för något som kostar pengar och är smärtsamt. Något som Peg snabbt har svar på.

LÄS MER: Därför lades höggravida Penny akut in på sjukhus

– För att tycka om sig själv lite mer när man kollar sig i spegeln. När jag bestämde mig för att göra läppfillers, jag är ju nöjd med det och jag känner att varför jag inte berättade är samma anledning som till varför jag inte berättar om vad jag äter på en dag, vad jag tränar, hur mycket jag väger. Såna saker. Dels jag måste inte berätta allt för världen även om jag är offentlig. Jag tycker inte att det ansvaret ligger på mig, att ni ska veta allt om mig 24/7.

Sanningen om varför hon lyfter ämnet nu

Men det finns också en viss anledning till varför Peg nu känner att det blivit dags att lyfta ämnet – hon tycker nämligen att det finns en stor problematik i det hela.

– Varför jag berättar nu, jag kommer att posta en story om det för jag tycker att vi måste ändra retoriken om när vi gör det, hur vi gör det och att folk typ gör samarbeten med kliniker. Jag har inte problem med fillers, jag har problem med hur det marknadsförs av offentliga personer.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – beslutet om SVT:s Morgonstudion

LÄS OCKSÅ: Phoenix Parneviks fina stöd i systern Philippas sjukdomskamp