Phoenix Parneviks fina stöd i systern Philippas sjukdomskamp

Philippa Parnevik har öppet berättat att hon har drabbats av hudcancer och har fått operera bort fläckar på kroppen.
Nu berättar hon om brodern Phoenix Parneviks stöd i sjukdomskampen.
”Det finaste någon någonsin har gjort för mig”, skriver hon på Instagram.

Philippa Parnevik, 21, är den näst yngsta i syskonskaren Parneviks. Hon blev ett känt ansikte när hon tillsammans med sin familj syntes i den populära realityserien Parneviks på TV3. I fyra säsonger fick tittarna lära känna pappa Jesper Parnevik, mamma Mia Parnevik och barnen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik.

Till skillnad från sina systrar Peg Parnevik och Penny Parnevik så har Philippa Parnevik valt att hålla sig mer i bakgrunden. Hon flyttade till New York för att studerar på Fashion Institute of Technology.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stödet till Philippa Parnevik efter sjukdomskampen

Men i början av 2020 fick hon ett besked ingen vill ha. I ett inlägg på Instagram berättar tv-profilen nu att hon drabbats av hudcancer.

LÄS MER: Penny Parneviks nya besked om bebisen efter sjukdomstiden

Min läkare ville att jag skulle uppmuntra alla jag känner att testa sin hud !!! Melanom är ledande inom hudcancer i det som leder till dödsfall hos unga kvinnor.” skrev Philippa Parnevik då och visade upp en bild på sig själv sittande på ett golv med jeansen uppkavlade till knät. Längst hennes smalben ser man en lång rand med flertalet stygn och i sin hand håller hon en spatel med kräm på.

Var inte dum och sluta som jag. Testa din hud, det tar bara 5 minuter och kan rädda ditt liv. Det är så så så så så viktigt” avslutade Philippa Parnevik inlägget.

Efteråt möttes hon av ett stort stöd från följarna och bland annat mamma Mia Parnevik och systern Penny Parnevik kommenterade och skickade fina hälsningar.

Phoenix Parneviks fina gest till systern

Efter att Philippa Parnevik valde att berätta om sin sjukdomskamp har hon då och då postat nya bilder i sitt Instagramflöde för att göra folk uppmärksamma och för att få dem att kolla upp sig.

I veckan fyllde lillebror Phoenix Parnevik år och då la Philippa Parnevik upp en bild för att hylla honom – samtidigt som hon visade upp lillebroderns fina gest.

Grattis på födelsedagen PHOENIX. Det finaste någon någonsin har gjort för mig”, skriver hon på Instagram och visar upp en bild på sig själv tillsammans med sin bror. På bilden ser man dem båda med uppdragna tröjor där Philippa Parnevik visar upp sitt ärr efter att hon opererat bort bort en leverfläck. På samma ställe har brodern Phoenix Parnevik tatuerat in ett ärr för att stötta sin syster.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Jireel bekräftar uppbrottet från Alice Stenlöf – svaret om otrohetsryktet

LÄS OCKSÅ: Marie Mandelmann avslöjar sanningen om dödsfallen på gården

Senaste nytt