LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Mandelmann avslöjar sanningen om dödsfallen på gården

17 feb, 2021 
Paret Mandelmann är ständigt igång och driver sin gård.
Nu avslöjar Marie Mandelmann att de har fått ovälkommet besök.
”Många undrar”, skriver hon på Instagram.
Annons
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoriaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoria

Paret Gustaf, 55, och Marie Mandelmann, 56, har blivit två mycket folkkära tv-profiler bland det svenska folket. De slog igenom med sitt TV4-program Mandelmanns som har blivit ett mycket populärt program bland tittarna, och de verkar inte kunna få nog av att följa paret på deras gård i den skånska idyllen. Paret själva har inte heller ledsnat på att bjuda med sig av sin vardag. Nyligen blev det klart att det Kristallen-vinnande programmet får ytterligare en säsong!

Men precis som får många andra så har paret Mandelmann inte haft ett lätt år 2020. De har nämligen kämpat mot flera problem och kriser under året.

Paret Mandelmanns kriser

På grund av den rådande coronapandemin och restriktioner som medföljer så tvingades Gustaf och Marie Mandelmann i somras att ta det svåra beslutet att stänga sin gård för allmänheten. Vanligtvis är gården ett populärt turistmål, men hela förra sommaren höll de alltså stängt, vilket påverkade familjen ekonomiskt

Annons

– Vi kommer få svårt att få ihop det. Men vi fixar det. Vi är självförsörjande, sa Marie till Expressen.

Men problemen slutade inte där. På grund av pandemin så kunde paret inte heller träffa sina älskade barnbarn.

Gustaf Mandelman har också själv dragits med ett hälsoproblem under det gångna året. Han har nämligen gått och haft ont i sitt ena knä – något som tvingade honom till att göra en operation.

– Våren innebär att man står på knä och hukar och böjer sig och jag hade ju det här trassliga knäet, men jag har fått ett nytt och hittills går det ganska bra faktiskt. Det är fortfarande lite svullet. Tar en stund att få ett nytt knä. Men det är det jag vill med den här våren, jag vill kunna funka som vanligt, sa han i premiäravsnittet.

Marie Mandelmanns avslöjande om dödsfallet

Nu har nästa problem drabbat det populära tv-paret. I programmet får tittarna reda på att Marie Mandelmann skaffat sig vaktlar till gårdens olivväxthus. Men nu berättar hon på Instagram att deras vaktelfåglar har gått bort. Och hon väljer nu också att berätta hur det gick till.

”Många undrar vad som tog vaktlarna. Det var en mård och den hann ta alla utom en som nu är alldeles ensam, så om någon har en vaktelkompis att avvara så vet jag en som skulle bli glad”, skriver hon på Instagram.

FOTO: TV4

Annons