TV4:s glädjebesked: Ny säsong av Mandelmanns gård

Mandelmanns gård ny säsong

FOTO: TV4
Äntligen står det klart!
Det blir en ny säsong av Mandelmanns gård på TV4.
Läs mer om programmet och när det har premiär här!
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekshistoria
Slå på ljud

Bönderna Gustav Mandelmann, 54, och Marie Mandelmann, 55, tog Sverige med storm i och med sitt tv-program Mandelmanns gård på TV4. Det blev snabbt ett stort intresse från tittarnas håll att följa böndernas liv på deras gård på Österlen i Simrishamns kommun.

I programmet får tv-tittarna hänga med i bondeparets liv på gården, oavsett var de än befinner sig och sysslar med – kanske är de i hagen, bakom plogen eller i köket.

Nu meddelar alltså TV4 att det blir en ytterligare säsong av succéprogrammet, och tittarna kommer inte behöva vänta länge!

Ny familjemedlem ska presenteras

TV4 meddelar att det nästa år kommer en ny säsong av Mandelmanns gård. Säsongen kommer att bestå av åtta avsnitt där tittarna som vanligt kan följa med i bondeparets liv på Österlensgården Djupadal.

Men det blir inte bara Gustav och Marie som kommer synas i tv-rutan. En ny fyrbent kompis kommer att flytta in på gården, till bondeparets glädje! En liten filur som tittarna kommer att få veta mer om under programmets gång.

Men såklart är det inte bara nöje, utan Mandelmanns är riktiga fenor på att förena det med nytta. Denna säsong ska nämligen växthuset rustas upp!

Något annat som väntar är olika festligheter, så som midsommarfirande, skördefest och såklart massor av spännande matlagning!

Tittarna kommer att få ta del av tips och råd gällande självhushållning, men också stifta bekantskap med gårdens nya kultingar.

Mandelmanns gård

En ny säsong av Mandelmanns gård på ingång!

FOTO: Peter Knutson/TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

När har nya säsongen av Mandelmanns gård premiär?

En ny säsong är alltså på ingång, men när går den av stapeln? Jo, första avsnittet och alltså säsongspremiären drar igång redan den 12 januari. Var? På TV4 och TV4 Play.

Tidigare säsonger av Mandelmanns gård finns att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Mandelmanns glädjebesked om framtiden – efter tuffa beslutet

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar – därför försvinner Karl Fredrik på Österlen från tv-rutan

FOTO: Peter Knutson/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN