Måns Zelmerlöws om kampen under pandemin med 6-åriga bonussonen

Måns Zelmerlöws om kampen under pandemin med 6-åriga bonussonen

Måns Zelmerlöw lever livet tillsammans med sin fru Ciara och barnen Albert och Archie i England. Men att ha barn hemma under en pågående pandemi kan vara påfrestande. Måns öppnar upp sig om hur han känt sig som en dålig förälder.
Måns Zelmerlöws kryptiska barnsbesked: ”Sugen”
Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 34, är den folkära artisten som slog igenom som nittonåring i Idol och tio år senare kammade han hem hela Eurovision Song Contest. På sidan om sin artistkarriär har han även gjort succé som programledare och entreprenör. Men karriären är ju inte allt, för några år sedan fann Måns kärleken i Ciara Janson Zelmerlöw, 33, och sedan sommaren 2019 har de varit äkta makar. Tillsammans har paret sonen Albert, 2, och från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie, 6, som Måns har en nära relation till. Familjen lever tillsammans i England sedan flera år tillbaka.

2020 har varit ett tufft år för många, även för Måns och hans familj. I somras avslöjade paret den glada nyheten att ännu ett barn var på väg, men lyckan fick plötsligt ett abrupt slut som efterlämnade djup sorg. Det var i augusti som Ciara gick ut med det tragiska beskedet i ett inlägg på Instagram efter flera dagars tystnad. I inlägget berättade hon att hon drabbats av ett missfall, och öppnade upp sig om den stora sorgen som det bar med sig.

Familjens tunga besked

Efter det tunga beskedet väntade en tuff höst för paret med mycket tid ifrån varandra. Eftersom att familjen är bosatt i England med mycket av Måns arbete är i Sverige så reser han en del fram och tillbaka. Men i och med den pågående pandemin så blir resorna inte lika frekventa. Det var ett tufft år för familjen, men till slut återförenades familjen och såg till att njuta av varandras sällskap till fullo.

Men trots att vi lämnat 2020 bakom oss så är pandemin fortfarande kvar med allt vad det innebär. Och inte minst i England där familjen bor. Måns öppnar upp sig om hur vardagen med 6-åriga bonussonen ser ut just nu när skolorna är stängda och alla fritidsaktiviteter är uppskjutna.

”Han får inte träffa sina kompisar pga smittspridning. Att aktivera en 6-åring är inte superlätt just nu.”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

”Man känner sig som en dålig förälder”

Bristen på aktiviteter och den begränsade vardagen har fått Måns att känna sig otillräcklig som förälder.

”Skärmen blir lätt en tillflyktsort och man känner sig som en dålig förälder.”, fortsätter han.

Men nu berättar han i inlägget att han hittat ett sätt att lätta på det dåliga samvetet och hålla bonussonen aktiverad på.

”En smartwatch för barn som syftar till att barn ska VILJA röra på sig. Plötsligt sprang Archie varv runt trädgården för att samla steg. Plötsligt fick hundarna en extra promenad varje dag, på Archies initiativ."

Måns visar upp glädjen tillsammans med en nöjd Archie på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas stora ilska efter bilden på Farmen-Daniel

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgrens svar efter kärleksryktet – sanningen om relationsstatusen

FRÅN FÖRSTASIDAN