LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws stora sorg efter missfallet – egna orden

02 aug, 2020 
Måns och Ciara Zelmerlöw
2021 skulle Måns och Ciara Zelmerlöw ha blivit föräldrar igen.
Bara en vecka efter gravidavslöjandet delar Ciara med sig av den tragiska nyheten, makarna har drabbats av ett missfall.
– Det har varit ett par hemska dagar, skriver hustrun på Instagram.
Annons
Allt om Ciara ZelmerlöwBrand logo
Allt om Ciara Zelmerlöw

För snart ett år sedan gifte sig artisten Måns Zelmerlöw, 34, med sin kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 33. Tillsammans har de sonen Albert och Ciara har även sonen Archie från en tidigare relation.

I juli berättade Måns och Ciara att de väntar sitt andra gemensamma barn. Nyheten avslöjade de genom ett videoklipp på Instagram.

Stor. Mellan. Liten. 2021 kommer att bli ett så bra år”, skrev Måns till videoklippet.

Ciara Zelmerlöw om graviditeten

Efter att makarna berättade om familjelyckan hörde mängder av fans av sig. Ett par dagar senare tackade Ciara för stödet och passade på att berätta om känslorna inför graviditeten.

– Det är lite skrämmande om jag ska vara ärlig. Men det känns så mycket verkligare nu när vi delat med oss av nyheterna, sa hon då.

Ciara Zelmerlöw förklarade att hon var både förväntansfull, men även orolig.

– Det hjälper särskilt mig att få så många stöttande meddelanden. Det är rätt skrämmande tider. Vi hoppas och ber att allt blir så som det ska, sa hon på Instagram story i juli.

Annons

Första orden om missfallet

De senaste dagarna har det varit tyst från Ciara Zelmerlöws håll. I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av den tragiska nyheten, hon har drabbats av ett missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”.

Nu har Ciara bestämt sig för att ta ett steg tillbaka och vila upp sig.

”Jag kommer att ta en paus från sociala medier för att bearbeta allt, läka och tillbringa tid med min älskade familj. Tack för alla gratulationer, det har bara inte varit vårt år”.

Uppmaningen efter tragedin

Ciara och Måns Zelmerlöw befinner sig sedan ett par veckor tillbaka i Sverige. De bor vanligtvis i London, i Storbritannien, men brukar besöka sommarhuset i Måns hemland på somrarna.

Annons

Nu vill Ciara tacka sjukvårdspersonalen på Hallands sjukhus som har tagit hand om henne och familjen under den svåra tiden.

”Om personalen på Hallans sjukhus ser det här, vi vill tacka er från djupet av våra hjärtan. Vi hade aldrig tagit oss igenom den här hemska händelsen om det inte var för ert underbara omhändertagande, kärlek och stöd”, skriver Ciara Zelmerlöw och avslutar sedan:

”Ta hand om er själva, och om du tar med dig någonting från det här inlägget, så snälla krama om din familj hårdare än någonsin idag”.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Karin Törnblom/TT

Annons