Linus Wahlgrens svar efter kärleksryktet – sanningen om relationsstatusen

Linus Wahlgren

Foto:TT

Linus Wahlgrens kärleksliv är ständigt ett hett ämne.
Nu bryter han tystnaden om hur det egentligen ser ut – detta genom att bekräfta det rykte som just nu florerar.
Slå på ljud

Linus Wahlgren, 44, är yngst av syskonskaran Wahlgren. Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren blev han inslängd i kändisvärlden redan från barnsben. Idag är Linus själv en framgångsrik skådespelare med många bollar i luften.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linus relation till ex-frun Jessica Wahlgren

När det gäller det verkliga livet är Linus sedan åtta år tillbaka skild från sin tidigare fru Jessica Wahlgren, 45. De tillbringade hela tio år ihop och fick tillsammans barnen Collin och Linn. Idag är Linus och Jessica istället vänner. Och tur är väl det för Jessica är fortsatt en stor del av familjen Wahlgren. Faktum är att hon är bästa vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren och syns flitigt i familjens realityprogram Wahlgrens värld.

LÄS MER: Bianca Ingrossos pik till Åsa Ingrossos barn – berättar om dilemmat

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, har Jessica tidigare berättat om sin relation till Linus i Bathina – en podcast.

Men sedan uppbrottet med Jessica har Linus kärleksliv varit ett mysterium. Det har trots allt gått hela åtta år sedan äktenskapet gick i kras men någon ny kärlek har inte sett ut att uppstå, iallafall inte vad Linus visat upp i offentligheten. Jessica däremot har funnit kärleken på nytt i tennisspelaren Magnus Norman.

Linus Wahlgrens nya ord om kärlekslivet

När Linus gästade Hellenius hörna förra året berättade han att han trivdes bra med sin livssituation. Genom att ha barnen bara varannan vecka ansåg han ha en härlig balans mellan fotbollsträningar och egentid.

– Då blir det bortamatcher istället. Då får man lösa bort Riche-kortet och shakea drinkar. Jag tycker det är en väldigt bra tillvaro. Jag har mycket vänner dessutom som man kanske inte alltid hinner umgås med när man har barnen och det är grejer och allt. Så då har jag den veckan jag kan hänga med mina kompisar och spela tennis eller åka motorcykel och spela brädspel och sånna grejer som vi gör, sa Linus i programmet.

Även om Linus själv inte gärna kommenterar sitt kärleksliv så finns det ständigt många som spekulerar kring det. För tillfället tros skådespelaren fortsatt vara ensam – ett rykte som han nu själv bemöter.

– Ja, det kan jag bekräfta, säger han under en ny intervju med Blowout magazine.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik i tårar efter storbråket med maken Douglas Murray

LÄS OCKSÅ: Så lever Marcus Schenkenberg idag

SENASTE NYTT!