Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus Wahlgren

Linus och Jessica Wahlgren

Linus och Jessica Wahlgren var ett av Sveriges hetaste kändispar innan de bestämde sig för att skiljas för åtta år sedan.
Trots att de inte längre är tillsammans är kärleken mellan dem stark, vilket ex-hustrun nu förklarar för sina följare.
– Det är ömsesidigt, skriver hon på Instagram.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 44, och make-up artisten Jessica Wahlgren, 45, träffades för första gången på en fest. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet men med tiden uppstod en romans och 2007 blev Linus och Jessica äkta makar. Under sitt äktenskap fick de barnen Linn och Colin.

Fem år efter bröllopet bestämde sig Linus och Jessica för att gå skilda vägar. När Jessica Wahlgren gästade podcasten Bathina – en podcast tidigare i sommar berättade hon om känslorna kring skilsmässan.

– Sen så är det ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, sa hon då.

Kärlekslyckan efter skilsmässan

I samma podcast avslöjade Jessica att hon har haft en ny relation efter uppbrottet från Linus. Men på grund av åldersskillnaden blev förhållandet inte långvarigt.

– Det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, konstaterade hon i podden.

Jessica Wahlgren har inte gett upp hoppet om kärleken. I augusti bekräftade hon att hon har en ny pojkvän, och det är ingen mindre än det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44, som är den lyckligt utvalda.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans, men vi vill inte säga mer än så”, skrev hon kortfattat i ett meddelande till Aftonbladet i samband med avslöjandet.

De senaste veckorna har Jessica börjat visa upp kärlekslyckan allt mer i sociala medier och det verkar onekligen som att hon trivs bra ihop med Magnus.

Nya relationen med ex-maken Linus

Trots att både Linus och Jessica har gått vidare efter skilsmässan är de fortfarande en stor del av varandras liv.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica i Bathina – en podcast.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Under sommaren har följarna fått se Linus och Jessica umgås vid flera tillfällen, både tillsammans med barnen men också ihop med gemensamma vänner. Nu väljer Jessica Wahlgren att hylla sin ex-make i en Instagram story, där hon även berättar om sina starka känslor för honom.

”Idag fyller han år… pappan till mina barn… som jag känt i 20 år! Som jag fortfarande tycker väldigt mycket om! Vissa dagar iaf… Vissa dagar not so much. Men det är ömsesidigt det vet jag. Grattis”, skriver Jessica till en bild på Linus Wahlgren.

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgrens stora utseendeförändring – följarna tappar hakan

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens nya beslut efter orden om svåra kampen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!