Jessica Wahlgrens erkännande om relationskampen med Linus

Jessica och Linus Wahlgren
Linus och Jessica Wahlgrens äktenskap kantades av bråk och till slut bestämde de sig för att gå skilda vägar.
Nu berättar ex-hustrun om relationskampen med Linus.
– Jag var så besviken hela tiden, säger hon.
Annons

Det var på en fest som skådespelaren Linus Wahlgren, 43, och Jessica Wahlgren, 45, träffades för första gången. Till en början var Jessica inte speciellt intresserad men med tiden uppstod en romans. 2007 gifte de sig i Lidingö kyrka och under sitt äktenskap fick de barnen Linn och Colin.

Annons

Fem år efter bröllopet lämnade Linus och Jessica in en gemensam skilsmässoansökan. Uppbrottet var ingen dramatisk historia men ändå väldigt tuff, vilket Jessica berättade när hon gästade podcasten Bathina – en podcast förra veckan.

– Sen så är det ju en stor sorg. Det kommer jag alltid tycka, att vi inte lyckades hålla ihop familjen, förklarar hon.

Jessica och Linus Wahlgrens relation

Trots att Linus och Jessica inte längre är ett par umgås de ofta. Jessica är inte bara bästa vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 52, utan har även en nära relation än idag till ex-maken.

Annons

Ibland får Jessica nedlåtande kommenterar om att hon umgås så mycket med Linus syster, vilket hon inte alls förstår anledningen till.

– Det hade varit konstigare om vi inte gjorde det eftersom Linus och jag också är vänner, säger Jessica i podden.

Jessica och Linus Wahlgren tillbringade mors dag ihop i våras och nu senast förra veckan träffades ex-makarna för att äta middag ihop.

Vi hade en turbulent relation

I podcasten berättar Jessica Wahlgren mer om hur äktenskapet med Linus egentligen var. Det visar sig att relationen inte alls var en dans på rosor.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, säger hon och fortsätter sedan:

– Vi hade det ganska turbulent från start. Vi är båda två extremt envisa och temperamentsfulla. Vi skilde oss inte för att vi inte älskade varandra, det var för att vi bråkade sönder.

Annons

Sanningen om bråken med Linus

Jessica tror att dottern Linn märkte att hennes mamma och pappa bråkade väldigt mycket. Vad de forna makarna inte kunde komma överens om vill Jessica Wahlgren dock inte avslöja.

– Jag kände mig väl inte riktigt hörd och sedd. Och han tog det som kritik, säger Jessica.

Hon förklarar att kommunikationen mellan dem inte riktigt fungerade.

– Det var mycket förväntningar, jag var så besviken hela tiden kände jag.

Linus och Jessica Wahlgrens relation fungerade mycket bättre när de slutligen bestämde sig för att avsluta äktenskapet och istället påbörja en vänskapsrelation.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Cecilia Liljeton/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…