TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos sorg efter aborten – nya orden om längtan efter barn

04 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Bianca Ingrosso Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso har alltid velat bli en ung mamma.
I senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon nu om de stora drömmarna som aldrig blev av och om hennes tydliga nya mål.
– Det blev inte så, säger hon.

Annons
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens världBrand logo
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld

Det var i höstas som följarna började misstänka att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade gått skilda vägar. Detta efter att Phillipe börjat synas allt mindre och mindre på Biancas sociala medier.

I flera månader valde de att inte svara på några frågor gällande deras relation, men under förra veckan bestämde sig Bianca plötsligt för att bekräfta uppbrottet. Det var i en video på Youtube som hon berättade om situationen.

– Det var ett bra tag sen. Det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation, sa hon då innan hon fortsatte:

– Självklart önskar jag att det inte såg ut såhär, men det är det bästa för oss just nu. Jag kommer för alltid att älska Philipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra.

Men det är inte det enda som inte blev som Bianca först hade tänkt sig. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon bland annat om att hon ville bli ung mamma, men att det inte blev som hon drömt om.

Annons

Vill vara ung mamma

Det är när Bianca sitter och dricker rosé på en uteservering tillsammans med vännen Lovisa Worge som de kommer in på samtalsämnet.

– Jag är jätteglad faktiskt att du inte är gravid, säger Lovisa varpå Bianca snabbt instämmer:

– Jag vet! Jag kände det. Det här är meningen med livet höll jag säga, men det är det ju inte. Men nästa sommar kommer jag att vara gravid. Jag ska bli gravid i vinter.

Men de oväntade orden får Lovisa att reagerar starkt.

– Nej vänta nu händer det alldeles för mycket här. Jaha dags att ta mitt pick och pack och gitta då. Jag blir faktiskt skitirriterad. Ska du bli gravid nu?, säger hon.

– Lovisa kommer nog aldrig tycka att det är en bra idé att jag blir gravid för hon tänker sunt och förnuftigt medan jag går på känsla. Vad känner jag nu? Jag vill bli gravid, jag blir gravid! Hon är lite mer klok och eftertänksam, förklarar Bianca.

Annons

Bianca Ingrosso om de krossade barndrömmarna

Men sanningen är att faktiskt att Bianca Ingrosso redan skulle ha haft barn om hon själv fick bestämma.

– Så här Lovisa. Jag är tre år äldre än du. Jag är inte bara ett barn. Jag fyller 26 år. Min största dröm är att bli en ung mamma och jag har för mycket klart för att inte ta vara på det. Och jag har alltid velat ge min graviditet som en julklapp förstår du.

Hon fortsätter:

– Jag har alltid velat bli med barn när jag är 25. Egentligen borde jag ha ett barn nu. Jag har planerat det här i punkt och pricka. Jag skulle vara 22 år gammal och säga ”Surprise! I am pregnant!” och sen leva lycklig i resten av mina dagar. Men det blev inte så!

Annons