Robin Bengtssons starka kärlekshyllning till Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT
Robin Bengtsson meddelade häromveckan att han och skivbolaget Universal music går skilda vägar.
Nu har artisten återigen vänt sig till följarna på Instagram – men denna gång för att dela med sig av något helt annat.

Det var under förra veckan artisten Robin Bengtsson, 30, meddelade att han och musikbolaget Universal Music Sweden går skilda vägar.

Beskedet kunde följarna se på Instagram och det var alltså under förra veckan Robin Bengtsson fattade det stora beslutet för sin framtid och karriär. Han berättade att han blir en självständig artist och kommer inte att fortsätta med bolaget Universal Music Sweden.

”Tack Universal Music Sweden för den här vårpresenten. Och tack för fem fina år tillsammans. Nu vidare mot ett år av massa ny musik #independenartist”, skrev Robin Bengtsson.

Robin Bengtssons tuffa år efter husköpet – stöttas av följare

Robin och flickvännen Sigrid Bernson, 32, avslöjade i mars 2020 att de köpt ett hus tillsammmans i Vallentuna, strax utanför Stockholm. Huset är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter. Under fjolåret har följarna även kunnat ta del av parets renovering och husliv.

LÄS MER: Biancas nya kärleksbesked efter uppbrottet

För många artister, dansare, musikalartister har det även varit ett enormt tufft år på grund av rådande coronapandemi. Inställda spelningar, uppträda utan publik och hårda restriktioner är bara förnamnet.

För Robin Bengtssons del har det också varit tufft. Som artist och låtskrivare har han berättat hur mycket han saknar att få uppträda. Tidigare i år så delade han med sig av sina känslor och tankar kring den svåra tiden.

”Så mycket med live-livet man saknar nu. Vill soundchecka, repa, roadtrippa med bandet, hänget efteråt, skratt och fånigheter som framåt småtimmarna blir deeptalk, alla dåliga musikerskämt...men mest av allt träffa publiken”, skrev artisten då.

Många följare var även snabba med att stötta Robin med kommentarer som:

”Jag längtar verkligen efter att få höra dig live igen”, skrev en person.

Robin Bengtssons kärlekshyllning till flickvännen Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste nöjespar. De träffades när de två dansade tillsammans i tv-programmet Let’s dance år 2019. Det dröjde ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta kärleken men sedan julafton 2019 har de valt att flitigt visat upp sitt liv ihop, bland annat på sociala medier för fans och följare.

I år kommer vi dock inte få se Sigrid Bernson i Let's dance som vi annars är vana vid. TV4 avslöjade i ett meddelande till Hänt om varför Sigrid kommer att saknas i programmet.

”Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk”.

Nu har Robin istället gått ut och stöttat Sigrid. På sin Instagram story kärlekshyllar han olika kvinnor i sin närhet på internationella kvinnodagen, där flickvännen Sigrid såklart ingick.

”Min vackra goa fantastiska kvinna”, skrev Robin om Sigrid på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om livet som singel efter Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Martin Melins kärleksbesked – efter alla år som singel

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt