Bianca Ingrosso om livet som singel efter Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso

Youtube/ Karin Törnblom/TT
Nyligen avslöjade Bianca Ingrosso att hon och tidigare pojkvännen Phillipe Cohen gjort slut efter en lång tids tystnad.
Nu kommer tv-profilen med ett nytt kärleksbesked efter uppbrottet.

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har haft ett stormigt förhållande som har beskrivits som ”av- och på” under flera års tid. Under hösten har det spekulerats kring om det kan ha tagit slut mellan paret. Och mycket riktigt bekräftade Bianca nyligen att hon inte längre är i ett förhållande med Phillipe Cohen och numera alltså är singel.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, sa hon då i en vloggYoutube.

LÄS MER: Linnea Widmarks oväntade ord om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos känslosamma video till följarna

Vidare meddelade Bianca att hon är väldigt ledsen och att uppbrottet har varit påfrestande. Tv-profilen menar att hon alltid kommer att älska Phillipe då han fortfarande är hennes bästa vän.

– Han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, säger hon i sin vlogg.

Följarna stöttade även Bianca efter beskedet med kommentarer som:

”Så fin och ödmjuk och så jäkla härlig på tv. Du är värd det bästa så ta hand om dig och låt det ta tid”

”Finaste Bianca. All kärlek tillbaka till dig”, skrev en annan.

Nya avslöjandet om kärlekslivet efter tunga uppbrottet

I en video med Martin Björk, 49, berättar Bianca hur hon ser på uppbrottet idag.

– Den här jävla cirkusen vi lever i, ibland blir det bara så vet du. Jag är lycklig. Men jag och Phillipe kommer nog aldrig riktigt stänga dörren för varandra. Vi är inte intresserade av att träffa andra just nu, säger Bianca och fortsätter:

– Eftersom jag har varit singel i perioder, så vet jag att det där destruktiva med att försöka hitta bekräftelse hos andra män, och försöka dejta för tidigt funkar inte på mig.

Vidare konstaterar Bianca Ingrosso att hon kommer vara singel ett bra tag till men att hon fortfarande är öppen för att dejta.

– Nej men alltså redo och redo, händer det så händer det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska mot Andra chansen och Melodifestivalen – artisternas starka markering

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle och prins Harry avslöjar könet på bebisen

FOTO: Youtube / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!