Linnea Widmarks oväntade ord om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso talade tidigare i veckan ut om allt hat hon får på sociala medier.
Sedan dess har hon fått enormt stöd, en av de som visat stöd är Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges största influencers och syns titt som tätt i tv-rutan. Både i programmet Wahlgrens värld med mamma Pernilla Wahlgren och Talang som jurymedlem.

Under flera års tid har Bianca varit öppen med att hon får mycket hat på sociala medier. Men nu säger hon ifrån ordentligt med en offentlig bild. Det var nämligen i fredags som Bianca publicerade bilden på sig själv gråtandes på grund av allt näthat. Hon bad folk att sluta och att hon snart inte kommer klara av mer hat. Tidigare i veckan fick hon även hat i verkligheten av en man som gått fram till henne offentligt och sagt otrevliga saker.

LÄS MER: Därför flyttade Åsa Vesterlund från Sverige – efter uppbrottet från Fredrik Berne

Nu har flera kända personer reagerat, bland andra Kristin Kaspersen, influencern och Biancas kollega Vanessa Linblad och Benjamin Ingrossos ex-flickvän och influencern Linnea Widmark.

Det har även börjat spridas en bild i sociala medier på Bianca, där det står:

”En miljon följare. Men bara ett hjärta”. Bilden nedan publicerades av Elaine Eksvärd och flera andra kända personer har publicerat bilden.

Bilden som cirkulerar på sociala medier är en bild på Bianca med texten att hon har bara har ett hjärta. Och hatet mot Bianca har just fått Linnea Widmark att reagera starkt på sociala medier. På Instagram skriver Linnea ut sin förtvivlan och besvikelse över allt hat som Bianca fått på senaste, efter Ingrossos egna vädjan och tårar mot följarna att hatet ska få ett stopp.

På Instagram-story skriver Linnea bland annat att hon är oerhört trött på allt hat och är arg och ledsen.

”Jag blir så fruktansvärt förbannad och ledsen. Jag är SÄLLAN arg, men det här gör mig så arg. Så arg och besviken på människor,” och fortsätter:

”Jag vaknar upp och det första jag ser på Instagram är en storgråtandes Bianca, som måste logga ut från Instagram idag för att hon får så pass mycket hat”.

Linnea Widmark och Bianca Ingrossos verkliga relation

Samtidigt som Linnea uttrycker sin ilska så poängterar hon att Bianca och hon har vuxit upp med varandra under en väldigt lång tid. Anledningen är att Linnea och Biancas lillebror Benjamin haft en lång kärleksrelation och är numera ex, och det är därför Linnea reagerar så starkt.

”Det här är en person jag växte upp med i sex års tid och som fortfarande är otroligt nära mitt hjärta. Och jag klarar inte av att veta att hon mår såhär dåligt på grund av idioter på nätet. Hon förtjänar inte ens 1% av hatet hon får. Ni känner inte henne.”

FOTO: Youtube/ Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Alla finalister i Melodifestivalen 2021

LÄS OCKSÅ: Kändisarnas stora sorg efter Birgitta Rasmussons död