LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejberts hemliga graviditet under inspelningen av Bondeparet

16 mar, 2021 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert fann sin stora kärlek Joacim Rickling i Bonde söker fru 2017.
Paret bor idag tillsammans på Tuna Gård.
Nu berättar Caroline om den hemliga graviditeten under den intensiva tiden.
Annons
Allt om Caroline Kejbert och Joacim RicklingBrand logo
Allt om Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Joacim Rickling, 29, blev känd efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017. I programmet fann han sin livs stora kärlek Caroline Kejbert, 31, som även hon blev en riktig tittarfavorit och driver en butik på parets gemensamma gård.

Idag bor paret tillsammans i Öresundsbro på Tuna Gård, och vi har dessutom kunnat följa parets resa med renovering och gårdsliv i det egna programmet Bondeparet på TV4. I början av 2019 fick turturduvorna sitt första barn Wilda som idag är två år gammal.

Caroline Kejberts relation till Joacims bror Fredrik Rickling

Men alla i familjen är inte lika bekväma med att stå i rampljuset. I en intervju med Joacim Ricklings bror Fredrik Rickling, berättar han om beslutet att inte synas i offentligheten.

– Jag har inte funderat så mycket på att jag inte synts i det offentliga. Jag bor på en av våra tre gårdar tillsammans med min sambo Matilda och våra två döttrar Nora, 4, och Ebba, 2, sa Fredrik då.

Annons

Vidare konstaterar Fredrik att han och Caroline Kejbert har en bra relation och att de två har varit goda vänner sedan Caroline kom in i Joacims liv. Han påpekar dessutom att han är god vän med Carolines familj.

– Jag har en fin relation till Carro, vi ses dagligen på gårdarna. Jag har även en bra relation med hennes familj i Arboga. I slutet av förra året anställde även Carro min sambo Matilda, som en hjälpande hand till hennes klädbutik på Tuna, berättade han i en intervju med Hänt nyligen.

Caroline Kejberts hemliga graviditet

Efter Bonde söker fru fick Caroline och Joacim alltså sin egna serie Bondeparet. Där renoverade de Tuna Gård och kärleken blomstrade minst sagt mellan dem.

Instagram berättar Caroline Kejbert nu om den intensiva och tunga tiden under inspelningen – då hon höll sin graviditet hemlig för offentligheten.

”En favorit i repris! Den här bilden väcker så mycket känslor hos mig, både glada och lite tyngre. Bilden togs under inspelningen av Bondeparet säsong 1”, skriver Caroline Kejbert och fortsätter sedan:

Annons

”Här var vi mitt uppe i renoveringen (och hade väldigt mycket kvar) av Tuna Gård och samtidigt gick vi och bar på hemligheten att jag var gravid - åh vårbruket hade precis börjat nå sitt slut som Jocke hade jobbat med parallellt. Det var en minst sagt instensiv vår och sommar, 2018 men ack sa roligt vi hade! Åh varmt var det!! Minns ni den extrema värmen som var den sommaren?”

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons