Så kom Denise Melinn Licari med i Paradise hotel 2021

Denise Melinn Licari

Den 15 mars har Paradise hotel premiär och vi får både se bekanta och nya ansikten.
En färgstark person som vi inte har sett tidigare är Denise Melinn Licari som är med från start.
Men hur kom hon med i Paradise hotel?
Slå på ljud

Paradise hotel visas numera två gånger per år, och vårens säsong har premiär 15 mars där vi både kommer få se nya som gamla deltagare. Det ryktas att bli en het säsong fylld av bråk, kärlek och drama. En av deltagarna som vi inte sett tidigare är Denise Melinn Licari, 20, som gör en färgsprakande entré i tv-rutan, men vem är hon och hur kom hon med i årets säsong av Paradise hotel?

Vem är Denise Melinn Licari?

Denise Melinn är född år 2000 och är 20 år gammal. Hon är bosatt i Stockholm, och fyller 21 år senare i år. Hon gör nu sin första debut i tv-rutan i programmet Paradise hotel.

Vad heter Denise Melinn Licari på sociala medier?

LÄS MER: Allt du vill veta om David Hellenius

Även fast det är Denises tv-debut så har hon synts till på andra plattformar. Hon är nämligen väldigt flitig på att uppdatera sina sociala medier och har en hel del följare på de olika plattformarna. Kanske du känner igen henne från någon musikvideo hon medverkat i eller har scrollat förbi henne på Instagram?

För på Instagram heter hon denicemelinn och har i skrivande stund nästan 60 000 följare.

Denise syns även ha en Youtube-kanal där hon uppdaterar med videos, senaste videon släppte hon för en månad sedan. I skrivande stund har kanalen 6 570 prenumeranter och kanalens namn är Denice Melinn.

Så kom Denise Melinn Licari med i Paradise hotel 2021

Denise sätt att komma med i Paradise hotel skiljer sig lite från det vanliga. Generellt så söker man till programmet eller blir kontaktad av produktionen. Men i en intervju med Nyheter24 så avslöjar Denise att hon kom med i Paradise hotel tack vare sin lärare.

Enligt Denise så tyckte läraren att hon skulle passa in i programmet och kontaktade produktionen, och på den vägen var det.

– Just att han sa ”jag har kopplat ihop dig med produktionen”, och nu sitter jag här ett år senare och ska till att dyka upp i tv-rutan, sjukt, säger Nicole till Nyheter24.

Därför vill inte Denise Melinn Licari prata om Onlyfans

Vidare i intervjun konstaterade Denise snabbt att hon inte vill prata om arbete utanför programmet och den kontroversiella sidan Onlyfans.

– Jag vill inte prata om min kost eller min OnlyFans, säger hon till Nyheter24.

Nyheter och förändringar i årets säsong av Paradise hotel

Förutom att Nicole Falciani, 23, tar över som programledare för Paradise hotel efter Rebecca Stella, 35, så har även programmet ett nytt koncept. Vanligtvis är vi vana med att se parceremonierna varje onsdag, men i år kommer dessa att äga rum var fjärde avsnitt istället för varje vecka som tidigare säsonger.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Paradise hotel våren 2021

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Joakim Lundells serie Puppet Master

FOTO: Patricia Recourt/Viaplay

SENASTE NYTT!