Här är alla deltagare i Joakim Lundells serie Puppet Master på Youtube

Puppet master

Snart har Joakim Lundells Youtube-serie Puppet Master premiär.
Här är alla deltagare som kommer att vara med.
Långintervju med Joakim Lundell
Slå på ljud

Snart är det dags för Joakim Lundells nya Youtube-serie Puppet Master att dra igång! Här är alla deltagare som kommer att vara med.

Vilka är alla deltagare i Joakim Lundells Youtube-serie Puppet Master?

I serien är det tio deltagare som har lurats att tro att de har sökt till ett lyxigt program med fest och äventyr. Istället tvingas de att möta sina värsta mardrömmar när de inser att de måste lyda Puppet Masters instruktioner för att kamma hem vinsten på 100 000 kronor. På Puppets Masters Instagram avslöjar de nu vilka dessa deltagare är!

Här är alla deltagare:

Jwan, 19, Stockholm

”Jwan 19 år från Stockholm. Många känner igen henne från appen TikTok där hon blivit otroligt igenkänd genom frasen ”Vem e hon”. Hon tar ingen skit och är absolut inte rädd för att säga sin åsikt eller att ställa till med kaos för att få sina motståndare ur spel och gynna sig själv!”

Johannes Holmström, 26, Malmö

”Johannes 26 år från Malmö. En riktig gambler som älskar riktigt höga insatser. Helt orädd för att ta stora risker men har ändå ett stort hjärta för andras mående och sin omgivning. Beskriver sig själv som vinnarskalle.”

Josefa K, 23, Stockholm

”Josefa 23 år från Stockholm. Denna tjej brinner verkligen för vodka. Hon är även en öppen, social och ärlig tjej som må vara lite naiv. Hon kanske inte är den skarpaste kniven i besticklådan men en väldigt snäll individ som bryr sig mycket om andra.”

Jonas Grentzelius, 22, Stockholm

”Jonas 22 år från Stockholm.Här har vi gruppens stora dramaqueen. Älskar skvaller och och att spela spelet. Beskriver sig själv som otroligt smart och lurig! När han går in i ett rum så kan vi lova att ingen kommer att missa honom då han älskar att synas och höras.”

Nikolina Thun, 31, Yttermalung

”Nikolina 31 år från Yttermalung. Denna tjej är inte med för att få nya vänner eller skapa relationer, hon är här för att vinna oavsett vad. Ser sig själv som den gamla kärringen i gruppen och beskriver sig själv som ganska udda!”

Anton Ekefäll, 26, Västerås

”Anton 26 år från Västerås. En riktig träningsnörd som har vigt sitt liv åt sin egen träning och att hjälpa andra med träning. Ser sig själv som väldigt social och glad. Har lätt för att lära känna andra människor.”

Angelica Johnsen, 25, Stockholm

”Angelica 25 år från Stockholm. Hon är en festprisse som inte är rädd för att ta plats. Inte heller räds hon att göra vad som helst för att vinna. Angelica är någon man minns och den klantigaste ni mött!”

Kevin, 26, Linköping

”Kevin 26 år från Linköping. En övertänkare som kan ligga vaken hela natten för att fundera nästa steg i spelet. Han är också en fotbollspelare som på det älskar att festa och ha kul. För Kevin gäller det att vinna och inget annat är tillräckligt bra än vinst.”

Emilia Lindmark, 23, Umeå

”Emilia 23 år från Umeå.Tjejen med den superbreda dialekten. Hon älskar att åka snöskoter och har utbildning inom försvarsmakten. Att utmana sig själv och pressa sina egna gränser är viktigt för denna tjej. Hon älskar även att tävla.”

Ludwig, 24, Upplands Väsby

”Ludwig 24 år från Upplands Väsby. Killen som älskar snus och avskyr lasagne över allt annat. Han lever ett rockstarliv som inte alltid är så glamouröst och tar dagen lite som den kommer. Ludde är i grunden snäll men trampar man honom på tårna då jävlar får man passa sig.”

De är programledarna för Puppet Master

De som är programledare för denna serie är inga mindre än Joakim Lundell själv och Paradise hotel-profilen Diana Moseni.

LÄS OCKSÅ: Här är alla kändisar som medverkar i Roomservice VIP på discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN