Caroline Kejberts lycka med Joacim – nya beskedet för dottern Wilda

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017. De lever idag ett lyckligt liv tillsammans och har en dotter med namn Wilda. Nu berättar Caroline Kejbert om nya beslutet för dottern och visar stolt upp det för fansen!
Slå på ljud

Tuturduvorna Joacim Rickling, 29 och Caroline Kejbert, 31 träffades i Bonde söker fru 2017. Sedan inspelningen har de hållit ihop och är kärare än någonsin. Och Joacim blev minst sagt känd efter sin medverkan, men det bästa av allt var att han under programmet fann den stora kärleken i Caroline som även hon blev en riktig tittarfavorit.

Idag bor paret tillsammans i Öresundsbro på Tuna Gård, och vi har dessutom kunnat följa parets resa med renovering och gårdsliv i det egna programmet Bondeparet på TV4. I början av 2019 fick de sitt första barn Wilda som är två år idag. Caroline har dessutom en fin relation med Joacims familj, det avslöjade Joacims bror Fredrik i en tidigare intervju med Hänt.

LÄS MER: Afro-Dite försvann helt – så lever de idag

Caroline Kejberts mystiska barnbesked – då vill hon ha ett till barn

Under förra året hade Caroline svårt att finna tid till att uppdatera sin blogg, det var i samband med att hon startade upp en butik på gården. Vilket hon berättade i en tidigare intervju.

– Bloggen har ju hamnat som min sista prioritet, den hamnar absolut sist för den tar så mycket tid. Jag inser kanske att jag inte ska ha bloggen, men det tar emot att lägga ner den. Min tanke var att jag skulle återkomma när jag hade lite tid över, men det finns inte i nuläget.

Dessutom avslöjade Caroline att hon vill ha fler barn med Joacim, men när vet hon inte.

– Ja det är väl klart att vi vill ha fler barn. Men just nu så börjar man fundera på hur det skulle gå till. Men vi känner oss inte stressade. Men det är klart att vi vill ha fler barn, säger Caroline.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejberts lycka med Joacim – visar upp nya rummet för dottern Wilda

Efter Bonde söker fru har vi kunnat följa Joacim Rickling och Caroline Kejberts kärlekssaga i den egna serien Bondeparet. Dessutom har paret en Instagram tillsammans där de visar upp renoveringar och livet på gården tillsammans.

Och nu var det dags för dottern Wilda att få ett alldeles eget lekrum, paret visar stolt upp den pågående renoveringen för fansen.

”Här hemma växer Wildas lekrum sakta men säkert fram.I ”holken” som syns på första bilden kommer vi att bygga förvaring med lägre köksstommar från Ikea.Ovanpå blir det en myshörna för henne.Trevlig kväll!”, skriver paret.

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall i tårar efter orden om hustrun Hannah Ekwalls död

LÄS OCSKÅ: Sanningen om Mat-Tinas riktiga namn – det heter hon egentligen

FOTO: Privat

SENASTE NYTT!