Erika Perssons sjukdomskamp - Gunillas ord om svåra tiden

Gunilla Persson om Erikas sjukdom

Gunilla Persson och dottern Erika har fått vaccincet mot covid-19. Men efter sprutan så har Erika insjuknat och fått starka reaktioner. Nu berättar Gunilla om svåra tiden.
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam
Slå på ljud

Gunilla Persson har blivit en stor favorit i Sverige efter hennes medverkan i Svenska Hollywoofruar. I programmet har hon skapat en del rubriker och bjudit på sig själv. Dessutom har tittarna fått lära känna hennes dotter Erika Persson som hon har en väldigt nära relation till. Tillsammans med sin dotter bor Gunilla i Los Angeles och lever sitt bästa liv. De som följer henne på sociala medier vet att Erika är hennes ögonsten.

Erika och Gunilla Persson splittras

Nyligen berättade Gunilla för Hänt om deras speciella relation. Hon och dottern har nästan aldrig varit ifrån varandra i mer än ett par dagar. Därför blir det en sorg för Gunilla om sorgen över förändringen i relationen till dottern. Erika har nämligen kommit in på ett college och kommer därför att flytta hemifrån väldigt snart.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14% som kommer in av de som söker. Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån, berättade en stolt Gunilla då.

Den som följt Svenska Hollywoodfruar genom åren vet att Gunilla varit på jakt efter kärleken ett tag. Och när Hänt pratade med henne kom hon med ett nytt besked om kärlekslivet och berättade att hon har satt upp ett nytt mål.

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, sa hon då.

Erika Perssons tuffa sjukdomskamp

Men än så länge lever hela världen fortfarande i en pågående pandemi vilket begränsar livet för många. Gunilla och Erika tog nyligen det efterlängtade vaccinet mot covid-19. Dock kom det med en det komplikationer för dem.

”Erika har starka reaktioner från Pfizer vaccinet, hög feber och kraftigt illamående.” skriver Gunilla i ett inlägg på sin Instagram.

Erikas kamp efter vaccinet har minst sagt varit hård och komplikationerna har varit tuffa.

”Men nu mår hon lite bättre. Jag känner nästan ingenting i form av biverkningar. Vaccinet drabbar värre hos de yngre.”,

Gunilla har däremot klarat sig fint och meddelar i samma inlägg att Erika redan mår bättre.

Vi hoppas att Erika mår bättre och skickar alla kryahälsningar!

LÄS OCKSÅ: Bianca attackerades på gatan – nu ryter Benjamin ifrån

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar efter tittarnas frågor om André i Bingolotto

FRÅN FÖRSTASIDAN