TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför splittras Gunilla Persson och dottern Erika

10 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Gunilla Persson & Erika Persson
Gunilla Persson och dottern Erika har en väldigt nära relation till varandra och spenderar aldrig mer än ett par dagar isär.
Men nu kommer det att ändras – i en intervju med Hänt berättar Gunilla nu om förändringen i relationen till dottern Erika.
– Man är ju inte så glad, säger hon.
Annons
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmerBrand logo
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

Tillsammans med sin dotter Erika Persson bor Svenska Hollywood-frun Gunilla Persson i Los Angeles och lever sitt bästa liv. Hon och dottern har en väldigt fin relation till varandra och de som följer Gunilla på sociala medier vet att Erika är hennes ögonsten. I en intervju med Hänt berättar Gunilla att hon och dottern nästan aldrig varit ifrån varandra i mer än ett par dagar. Men snart kommer det att förändras.

Nu berättar Gunilla om sorgen över förändringen i relationen till dottern Erika, och varför de framöver inte kommer att bo med varandra.

Gunilla om sorgen över förändringen i relationen till dottern

För bara några dagar sedan fyllde Erika 18 år och räknas därmed som vuxen. I födelsedagspresent fick hon en alldeles egen bil av sin mamma och lyckan var total. Men någon som däremot inte är lika glad över att Erika är vuxen är just mamma Gunilla. Skulle hon själv få bestämma skulle Erika nämligen vara liten resten av livet.

Annons

– Man är ju inte så glad över det faktiskt. Man skulle önska att hon vore liten för evigt. Jag brukade säga det till mig själv när hon var liten att det här är de bästa åren i mitt liv, och jag tycker nog att det var det också. För jag älskar ju att ha ett växande barn, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag önskar att jag hade haft fler barn så jag kunde uppleva det igen, men nu är det ju över. Så man får finna i sig att hon är vuxen.

Därför splittras Gunilla och Erika

Och med att hon är vuxen kommer också mycket förändringar. Erika har nämligen kommit in på ett college och kommer därför att flytta hemifrån väldigt snart.

– Hon har kommit in i ett mycket mycket svårt college. Det är bara 14% som kommer in av de som söker, berättar Gunilla stolt innan hon fortsätter:

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån.

Erika flyttar redan i slutet av augusti och det blir då första gången som Gunilla och dottern bor ifrån varandra. Men trots att Hollywood-frun såklart tycker det känns jobbigt är hon ändå positiv inför förändringen.

– Det kommer bli okej och hon kommer ju alltid komma hem för hon saknar ju sina djur och mig och sin mormor. Så det kommer fungera tror jag. Jag menar man måste ju acceptera att ett barn blir stort. Men det är ju en omställning, säger hon.

Annons