LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elena Belles offentliga ord till Gunilla Persson efter bilden på Iris

28 mar, 2021 
Gunilla Persson och Elena Belle
Gunilla Persson och Elene Belle medverkade i Svenska Hollywoodfruar tillsammans. Idag är de goda vänner och Elena visar nu sin stöttning till Gunilla.
Annons
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmerBrand logo
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

Realitystjärnan Gunilla Persson, 62, blev känd för hela svenska folket genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Och sedan dess har det hänt mycket för tv-profilen. Utöver rollen i Svenska Hollywoodfruar har Gunilla dessutom ställt upp i olika tv-sammanhang. Hon har varit med i program som Realitystjärnorna på godset, Fångarna på fortet och Biggest loser VIP.

I Svenska Hollywoodfruar har dessutom Elena Belle medverkat och Gunilla och Elena är goda vänner. Elena Belle gjorde även hon succé i programmet. Där fick tittarna följa med i hennes glamorösa liv tillsammans med dottern Luna och maken Michael Theanne.

Ett år sedan Elena Belles tragiska händelse i familjen

I mars 2020 hände dock det ofattbara för Elena Belle, familjen splittrades då henens tidigare make Michael plötsligt föll ihop och dog under en promenad med hundarna hemma i USA. Den tragiska nyheten kom som en chock för Elena och det svenska folket.

Annons

I en obduktionsrapport visade det sig att Michael hade drabbats av en hjärtattack. Han blev endast 45 år gammal. Tillsammans med Michael har Elena dottern Luna, och Elena har varit öppen för följarna om sorgarbetet och att vardagen inte alltid är så lätt.

Ett år har nu gått sedan den hemska händelsen och nu lever istället Elena och Luna i en lägenhet. I en intervju med Hänt från december var Elena öppen med att det har varit svårt och att julen 2020 var extra tuff.

– Det har varit en svår jul då vi är långt från familjen men spenderade den med vänner den 25:e på amerikansk jul, sa Elena då.

Elena Belles offentliga ord till Gunilla Persson och mamma Iris

Gunilla Perssons liv går istället att följa på sociala medier, där hon är mycket aktiv. Hon uppdaterar följarna om sin vardag och hon visar upp mycket bilder på dottern Erika Persson och mamma Iris som Gunilla tar hand om.

Instagram har Gunilla nu lagt ut en bild när hon och mamma Iris ligger och solar precis vid havet hemma i Los Angeles.

”Tala om för mig om detta inte är paradiset. En perfekt dag med älskade mamma och Scooby, inte för varmt, inte för kallt med en smekande bris från havet.”, skriver Gunilla.

Till bilden skriver Elena: ”Ni är såååå fina”.

FOTO: Instagram // Karin Törnblom / TT

Annons