Gunilla Perssons längtan efter vaccin med dottern Erika Persson

Gunilla och Erika Persson

Gunilla Persson, känd från Svenska Hollywoodfruar, är en flitig användare av sociala medier.
Hennes mamma Iris har vi fått se mycket av likaså dottern Erika Persson.
Nu berättar Gunilla om den svåra kampen med dottern.

Hollywoodfrun och realitystjärnan Gunilla Persson, 62, blev känd för hela svenska folket genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar.

Sedan dess har det hänt mycket för den tidigare fotomodellen. Utöver hennes roll i Svenska Hollywoodfruar har Gunilla dessutom ställt upp i olika tv-sammanhang i Sverige. Hon har varit med i program som Realitystjärnorna på godset, Fångarna på fortet och Biggest loser VIP.

Ett tag hade Gunilla till och med sin alldeles egna talkshow The Gunilla show, tillsammans med Paradise hotel-vinnaren Sanel Dzubur.

LÄS MER: Lotta Engbergs oväntade kupp i Bingolotto

Gunilla Perssons uppmärksammade bild med pappa Nils-Erik

Gunilla Persson växte upp med sin mamma och pappa i Norrköping. Ofta ser följarna Gunilla tillsammans med dottern Erika Persson och Gunillas mamma Iris. Men det finns en annan person i hennes liv som inte alls får lika mycket uppmärksamhet nämligen hennes pappa, som gick bort för 22 år sedan.

För ett tag sedan valde nämligen Gunilla att uppmärksamma minnet av sin pappa Nils-Erik (Nisse) PerssonInstagram.

”Bilderna kan falna men minnena och kärleken lever kvar, starkare än någonsin känns det som. Har den äran på FÖDELSEDAGEN, älskade pappa. Jag tänker på dig varje dag och jag är så stolt över att kunna säga att jag har världens bästa far...”, skrev Gunilla och fortsatte:

”Född den 1 februari 1920 - gick till Jesus den 25 september 1998 - Mamma är nära dig nu. I love you forever.”.

I kommentarsfältet var följarna glada över att få se Gunilla Perssons pappa på bild.

”Din pappa ser ut som en filmstjärna”, skrev en person.

”Erika är så lik sin morfar”, hälsade en annan.

Gunillas svåra kamp med dottern Erika

Nu har Gunilla gått ut på sociala medier och berättat att hon önskar att få åka till Sverige snart med dottern Erika. Men då det råder en coronapandemi är det inte helt lätt.

Gunilla Persson har tidigare varit öppen med att hon har vidtagit alla försiktighetsåtgärder och varit isolerad med familjen på grund av coronaviruset.

Nu hoppas Gunilla dock att hon och Erika ska kunna få vaccinera sig mot covid-19 så snart så möjligt. Anledningen är just den stora längtan att kunna få resa till Sverige igen, närmre bestämt Högsjö. Om allting går som det ska hoppas Gunilla att hon ska kunna resa i slutet av maj – förutsatt att hon och dottern fått vaccin.

”Kämpar verkligen för att vi ska kunna få vaccinet, Erika och jag. Om allt går bra kommer vi till Sverige i slutet av maj. Har inte varit i Högsjö på åratal nu,” skriver hon på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Meghan Markle och prins Harry avslöjar könet på bebisen

LÄS OCKSÅ: Kändisarnas stora sorg efter Birgitta Rasmussons död

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Senaste nytt