Lasse Kronérs nya kärleksbesked – 6 år efter skilsmässan

Lasse Kronér

Lasse Kronér drar snart igång med Doobidoo igen. Nu berättar han i en intervju med Hänt om kärleken till programmet och samtidigt ger han ett nytt kärleksbesked.
– Såklart betyder det jättemycket, Doobidoo är som min bebis, säger han.
Lasse Kronér har en ny idé om kommande säsonger av Doobidoo
Slå på ljud

Lasse Kronér, 58, är tillbaka i en ny säsong av Doobidoo till hösten. Planeringen är i full gång och efter påsk ska inspelningarna starta. Sedan hösten 2005 har han lett musikunderhållningen Doobidoo i SVT.

Det är ett musikprogram som han själv, tillsammans med en producent kom på idén till. Och därför kallar han programmet för sin lilla bebis. Doobidoo sändes varje år fram till 2017 och återkom 2019. Och nu är den dags för ännu en säsong, nämligen den 16:onde säsongen av programmet.

I en intervju med Hänt berättar nu Lasse Kronér om känslorna kring att dra igång med Doobidoo igen.

– Nästa vecka börjar inspelningen och det ska bli väldigt roligt, det är så lite jobb nu när man egentligen är van att göra mycket. I och med coronapandemin finns det ju ingenting, så det ska bli väldigt kul, det är fantastiskt!

Så blir programmet i år – ändringar och gäster

Programmet som går på hösten beräknas bjuda på en hel del skoj och blandade gäster. Dessutom avslöjar Lasse att de gör om programmet lite varje år, och denna gång har de tagit bort ”älsklingar” som han beskriver det.

– I år kan jag väl säga att det är 40 procent nya gäster, skådespelare och artister. Vissa är sanslösa, vissa är magiskt stora, vissa är i början på sin karriär, alla ska med helt enkelt.

– Varje år gör vi om lite. Man kan säga att vi har tagit bort några älsklingar vi har. Men när vi tagit bort två saker lägger vi istället till två saker. I år har vi dock gjort om ganska mycket, men vi har fortfarande kvar vårt sätt att jobba.

Lasse om Doobidoo: ”Såklart betyder det jättemycket”

– Det här är ju 16:onde säsongen och det betyder jättemycket på grund av att det är mitt, det är ju jag. Såklart betyder det jättemycket, Doobidoo är som min bebis. Det är liksom hela mitt hjärta och hela min humor, säger Lasse.

– När jag slutade med Bingolotto så var detta det första jag gjorde, detta är ett viktigt program för mig. Jag skiter i pengar, jag trivs när det är roligt.

Lasse avslöjar dessutom att han kanske dejtar någon, men att han inte vill gå in på det mer än så.

– Ja, det kanske jag gör, men jag är värdelös på att prata om sådant, säger Lasse och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Därför tackade Agneta Sjödin ja till Bingolotto – sanningen bakom

LÄS OCKSÅ: Drömhus försvann helt – så lever Therese Grankvist idag

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Calle Sterner i Let's dance 2021 efter succén

FOTO: Bo Håkansson, Bilduppdraget //Janne Danielsson JAD

FRÅN FÖRSTASIDAN