Blir det en säsong 2 av Älskar, älskar inte? – Kanal 5 svarar

Älskar, älskar inte

Programmet Älskar, älskar inte har gjort succé på Discovery+.
Vi har fått följa par från olika länder med kärleksdraman, frieri och giftermål.
Men frågan är om det blir en säsong 2?

Kollar du på Älskar, älskar inte som går på Discovery + och Kanal 5 just nu? Programmet handlar om åtta svenskar som hittat kärleken världen över. Tittarna får följa åtta kärlekspar som drömmer om att leva ihop, men det är inte alltid det lättaste när ens partner bor på andra sidan jorden.

I Älskar, älskar inte får vi följa paren genom allt mellan himmel och gjord. Men samtliga par har en sak gemensamt och det är drömmen om att få bo och leva tillsammans.

LÄS MER: Drömhus försvann helt – så lever Therese Grankvist idag

Vad går tv-programmet Älskar, älskar inte ut på?

I dejtingprogrammet Älskar, älskar inte får tv-tittarna följa ett annat typ av kärleksäventyr. Det handlar alltså om åtta svenskar som lever i ett distansförhållande och drömmer om ett liv med sin partner.

Exempelvis så har Sandra, 35, från Nyköping och Isaya, 26, från Tanzania funnit varandra, men avståndet mellan dem två är hela 7 467 kilometer.

I Älskar, älskar inte får samtliga par en chans att bo med varandra – för första gången under deras relation. Men frågan är om de egentligen känner varandra tillräckligt väl efter ett distansförhållande? Kommer de klara att bo tillsammans trots helt olika livsstilar? Det får tittarna reda på i serien, där de får följa paren genom kulturkrockar, tvivel men även frieri och drömmen om giftermål! Kommer paren att klara av att hålla kärleken vid liv?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Beskedet – då kan det bli en säsong 2 av Älskar, älskar inte

Det finns ingen tvekan om att serien gjort avtryck hos tittarna. Men frågan är nu: Blir det en säsong 2?

När Hänt når Discovery+ och frågar ifall Älskar, älskar inte får en till säsong blir svaret att det återstår att se.

– Det är väldigt roligt att det finns ett så fint intresse för Älskar, älskar inte. Vi märker att det är en serie som många tittare älskar, men än så länge är det för tidigt att säga något kring eventuellt ytterligare säsonger, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för realityserien.

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund drabbad av corona mitt under graviditeten

LÄS OCKSÅ: Därför tackade Agneta Sjödin ja till Bingolotto – beslutet bakom

FOTO: Discovery+

Senaste nytt