LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s svar efter tittarnas frågor om André Nylén i Bingolotto

18 apr, 2021 
André Nylén, Lotta Engberg
I kvällens Bingolotto vankas det som vanligt fina vinster och härliga artister. Men tittarna har nu kommit med ett önskemål när det gäller programledarna – ett förslag som TV4 verkar tycka är bra.
”Ingen dum idé”, skriver kanalen.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och för många svenskar är det en tradition som hör till på söndagarna.

Genom åren har programmet letts av många folkkära programledare. Under början av 90-talet var Leif "Loket" Olsson en självklarhet i rutan, men även Ingvar Oldsberg och Lasse Kronér har gjort stora avtryck.

Fram tills förra våren var det dock Rickard Olsson som styrt skutan under flera år. Men efter en utdragen sjukdom så tvingades Lotta Engberg hoppa in i för Rickard, och snart visade det sig att hon tar över helt, då Rickard hade andra planer för framtiden.

Förra sommaren stod det alltså klart att det blir Lotta och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort succé.

Nya programledarna i Bingolotto

Förra veckan gästades Bingolotto av artisterna Sonja Aldén och Jan Johansen och det blev väldigt spännande efter att Lotta slängt ur sig en snuskig pik till Jan. Inför kvällens program väntar nya spännande gäster i form av Krister Classon Band, som gör en tribut till Beatles. Det är med andra ord sig likt i Bingolotto-studion trots att programledarna byts ut då och då.

Annons

Faktum är att det kommer bli nya programledare igen och det är väldigt snart. I sommar kommer nämligen Agneta Sjödin och Casper Janebrink att ta över. Casper har tidigare utlovat att det kommer bli många timmars bingo i sommar.

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer Bingolotto hela sköna och långa sommaren, sa Casper i pressmeddelandet.

André Nylén
André Nylén är en av de nya programledarna för Bingolotto Express.

Men det finns fler programledare som gör entré i år. Det handlar om Bingolottos nya satsning BingoLotto Express. Programmet direktsänds på vardagar och man spelar från mobilen eller datorn. André Nylén är en av de nya programledarna tillsammans med Annica Svensson och Fredrik Wingbro.

Annons

TV4:s svar efter tittarnas förslag om André Nylén

BingoLotto Express hade premiär i mars 2021 och under de här veckorna har det varit otroligt uppskattat bland tittarna. Tittarna verkar även ha skapat sig ett band till de nya programledarna, för nu kommer ett förslag om André.

”Kan inte André va programledare på söndag nån gång?”, skriver en tittare.

”André och Agneta kunde ha lett Bingolottos Sommarkväll tillsammans. De hade varit perfekta ihop.”, skriver en annan.

Nu har TV4 valt att svara på tittarnas önskemål och det verkar faktiskt som att förslaget inte verkar helt omöjligt att genomföra.

”Är ingen dum idé, kanske ser vi han någon kväll i rutan!”, svarar TV4.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons