Därför ersätts Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto

23 mar, 2021 
Stefan och Lotta i Bingolotto
Lotta Engberg och Stefan Odelberg har lett Bingolotto ihop de senaste månaderna.
Nu försvinner duon från programmet – och ersätts av inga mindre än Casper Janebrink och Agneta Sjödin.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Vanligtvis brukar det populära underhållningsprogrammet Bingolotto försvinna från tv-rutan efter vårens avslutande sändning för att sedan vara tillbaka i slutet av augusti. Men så blir det inte den här gången. För att fira att de fyller 30 år har de nämligen bestämt sig för att överraska svenska folket med det som de alltid har saknat - Bingolotto under hela sommaren. Men det är inte bara det som kommer att bli nytt för tittarna. Även programledarduon kommer att bytas ut.

Nu berättar TV4 hur det kommer sig att Lotta Engberg och Stefan Odelberg försvinner från programmet, och vilka som kommer att ersätter den minst sagt populära duon.

Lotta Engberg och Stefan Odelbergs bjuder på en midsommarspecial

På midsommarafton kommer TV4-tittarna att få se Lotta och Stefan leda Bingolotto tillsammans. Det blir en direktsänd tretimmars-show och Lotta verkar vara väldigt exalterad.

– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Men därefter försvinner duon.

Därför försvinner Lotta och Stefan från Bingolotto

Anledningen till att den berömda duon försvinner från programmet beror helt enkelt på att de ska få lite ledigt under sommaren. Men inte ska tittarna vara utan Bingolotto för det. Istället kliver nämligen Arvingarna-profilen Casper Janebrink och den folkkära programledaren Agneta Sjödin in och tar över efter Lotta och Stefan.

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer Bingolotto hela sköna och långa sommaren, lovar Casper.

Men det är inte bara programledarduon som kommer att vara nya för tittarna, utan även miljön. Under sommaren kommer Casper och Agneta nämligen att ta med tittarna ut från studion i Gamlestans Fabriker och ersätta den med en somrig västkustmiljö med kvällssol, hav, strand och bryggor som kuliss.

Annons

FOTO: Tommy Holl/TT, Ola Axman/TT

Annons