Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson efter separationen

Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson

Magdalena Graaf och Filip Larsson gick skilda vägar under förra året – men har förblivit vänner.
Nu berättar tv-profilen om den okända kampen med exet efter det nya kärleksavslöjandet.
”Flytt, bråk, skit, skilsmässa, adressändringar”, skriver hon på sin blogg.

Magdalena Graaf, 45, har ett tufft år bakom sig. Efter tio års förhållande avslöjade tv-profilen under förra året att hon och fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Magdalena och Filip träffades efter ett uppslitande uppbrott från den forne fotbollsspelaren Magnus Hedman 2008, som Magdalena har sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Graaf tillsammans med.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna

Tillsammans med Filip har Magdalena även barnen Charlie Larsson och Louie Larsson och paret förlovade sig 2012. Men något bröllop blev det alltså inte. På sin blogg meddelade Magdalena själv den tråkiga nyheten under förra året:

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev hon på sin blogg då.

Louies relation till exen Magnus och Filip

I början av året kom dock Magdalena med en glad nyhet då hon i ett inlägg på bloggen berättade om att hon återigen hittat kärleken – och denna gång är det på riktigt!

Mannen som fångat Magdalena Graafs hjärta är skådespelaren och föreläsaren Louie Marti, 43, som bor nära Magdalena hemma i Täby.

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam uppförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig”, skrev Magdalena på sin blogg då hon meddelade den glada nyheten.

I en intervju med Hänt har Louie tidigare berättat om sin relation till Magdalenas ex-män.

– Filip har jag inte träffat. Men Magnus har jag träffat på event och vi båda har gemensamma vänner, vi båda är god vän med Patrik Sjöberg. Så ja vi har gemensamma nämnare, sa Louie då.

Skräcken efter händelsen med hunden

Nu har dock Magdalena stött på problem med exet Filip Larsson. Det är efter att deras gemensamma hund tvingats åka in till veterinären som Magdalena gjort upptäckten att hundens försäkring inte längre verkar gälla.

”Enda riktiga orosmolnet ÄR att vi misstänker att försäkringen trillat mellan stolarna. Flytt, bråk, skit, skilsmässa, adressändringar mm det senaste året. Det verkar som om vi (jag och Filip) har trott att den andre betalat. Har vi riktig otur så kommer detta bli ett mindre helvete ekonomiskt för oss båda”, skriver Magdalena på sin blogg.

Trots de dyra pengarna vekar dock Magdalena tycka att det är värt varenda krona för att hjälpa hunden Adele.

”Läget är oförändrat. Skönt!! Så länge inget försämras så är jag själaglad för Adele.”.

LÄS OCKSÅ: Rolf Lassgård skiljer sig efter 38 år med hustrun Birgitta

LÄS OCKSÅ: Dolph Lundgren, 63, om förändringen med fästmön Emma, 24

FOTO: TT

Senaste nytt