Dolph Lundgrens lycka med fästmön Emma Krokdal efter svåra tiden

Dolph Lundgren och Emma

Det var i slutet av sommaren som Dolph Lundgren avslöjade att han förlovat sig med den 38 år yngre kärleken Emma Krokdal.
Nu visar han upp kärlekslyckan efter ett par tuffa månader.

I början av 2020 kom glädjebeskedet att Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 63, hittat kärleken på nytt. Denna gång är det fitness-profilen och norskan Emma Krokdal, 24, som fångat actionhjältens hjärta.

– Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, berättade Dolph Lundgren då via sin agent Johan Pråmell.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna

Det var på gymmet som det nyförälskade paret träffades allra första gången. Sedan fyra år tillbaka jobbar Emma som personlig tränare i Los Angeles och det var under ett träningspass som de båda hittade varandra.

Hatiska kommentarerna

Sedan dess har Emma och Dolph hängt ihop och i somras valde Dolph att ta ytterligare ett steg i relationen och friade till sin nyfunna kärlek. På Instagram visade han upp kärlekslyckan och skrev till en bild på honom själv och Emma:

”Något väldigt speciellt hände här i Sverige”.

Texten följdes av ett rött hjärta och den första bokstaven i parets båda namn.

Dolph varit gift två gånger tidigare. Under 17 levde han tillsammans med Anette Qviberg som han har döttrarna Ida, 24, och Greta, 19, med. Att det är 38 års skillnad mellan Dolph och Emma är något som har gjort stora rubriker världen över och Emma har tidigare pratat om det hat som paret fått ta emot.

– Naturligtvis kastar många skitkommentarer – mestadels äldre kvinnor. Men vi har också mycket bra återkoppling. Som jag sa tidigare bryr jag mig bara om vad våra familjer och nära vänner tycker. Alla andra kan säga vad de vill, har Emma Krokdal tidigare sagt till TRD.

Dolph Lundgrens kärlekslycka med Emma

Trots åldersskillnaden har både Dolph och Emma sagt att deras familjer är glada för parets kärlek och önskar dem all lycka till. Och visst verkar paret lyckliga tillsammans.

Nu visar Dolph återigen upp glädjen tillsammans med fästmön då de för första gången på länge kunnat besöka en av deras favoritrestauranger i Los Angeles.

”Vi hade en härlig lördagsmiddag på restaurangen SUR. Jag är glad att restaurangerna äntligen kan börja öppna upp igen efter ett år (!). Bra för dem och bra för oss", skriver Hollywoodskådisen.

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödins uppoffring för mamma Barbro

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Cecilia Ehrling i Let's dance

FOTO: Instagram/TT

Senaste nytt