LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emma Krokdals föräldrar om åldersskillnaden med Dolph Lundgren

04 jan, 2021 
Dolph Lundgren, Emma Krokdal
Kärleken sprudlar mellan Emma Krokdal och den 38 år äldre pojkvännen Dolph Lundgren.
I somras stod det klart att de ska gifta sig och nu berättar Emma vad hennes föräldrar tycker om åldersskillnaden mellan henne och fästmannen.
Annons
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal har förlovat sigBrand logo
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal har förlovat sig

Det var i början av 2020 som relationen mellan den svenska actionhjälten Dolph Lundgren, 63, och norska flickvännen Emma Krokdal, 24, offentliggjordes. I en intervju med norska TV2 gick paret ut med den glada nyheten.

– Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, berättade Dolph Lundgren då för Aftonbladet, via sin agent Johan Pråmell.

Emma kommer från Trondheim i Norge men bor och arbetar i Los Angeles sedan fyra år tillbaka. Hon jobbar som personlig tränare och det var just på gymmet i Hollywood som hon träffade sin stora kärlek. Emma och Dolph klickade direkt och sedan dess har det fortsatt att sprudla mellan de två turturduvorna.

Paret förlovade sig i somras

I somras tog Dolph Lundgren ett stort steg i relationen och valde att fria till sin nyfunna kärlek när de var i Sverige på semester. Emma svarade naturligtvis ja och kärlekslyckan var total!

Den glada nyheten avslöjades på Instagram när Dolph la upp en bild på honom och Emma och skrev:

Annons

”Något väldigt speciellt hände här i Sverige”, följt av ett rött hjärta och deras första bokstäver i namnen.

Dolph har varit gift två gånger tidigare. Första gången med Peri Momm från 1991 till 1992, och andra gången med Anette Qviberg från 1994 till 2011. Ihop med Anette har han döttrarna Ida, 24, och Greta, 19.

Dolph Lundgren, Emma Krokdal
Emma och Dolph bor i en lyxvilla nära stranden i LA.

Emmas tankar om åldersskillnaden

Ålderskillnaden på 38 år har gjort att relationen blivit uppmärksammad världen över. Emma har tidigare uttalat sig om sina tankar kring den.

– Naturligtvis kastar många skitkommentarer – mestadels äldre kvinnor. Men vi har också mycket bra återkoppling. Som jag sa tidigare bryr jag mig bara om vad våra familjer och nära vänner tycker. Alla andra kan säga vad de vill, har Emma Krokdal tidigare sagt till TRD.

Annons

Nu har Emma Krokdal delat med sig av vad hennes föräldrar egentligen tycker om saken. I en frågestund på Instagram berättar den norska personliga tränaren att samtliga i familjen går bra ihop.

”De vill bara att jag ska vara lycklig och bli bra behandlad. De älskar honom”, svarar hon och visar en bild på sin familj tillsammans med Dolph Lundgren.

FOTO: Instagram, TT

Annons