LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flickvännen Emma Krokdals nya bilder visar lyckan med Dolph Lundgren

10 nov, 2020 
Dolph Lundgren och Emma Krokdal
Kärleken sprudlar för Dolph Lundgren och 24-åriga Emma Krokdal.
Nu delar flickvännen med sig av en känslosam kärlekshyllning.
”Jag är så lycklig”, skriver Emma på Instagram.
Annons
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal har förlovat sigBrand logo
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal har förlovat sig

I början av året offentliggjorde den svenska actionhjälten Dolph Lundgren, 62, att han hade funnit kärleken i norska flickvännen Emma Krokdal, 24. Relationen offentliggjordes i och med en intervju i norska TV2.

Emma kommer från Trondheim i Norge men bor men arbetar i Los Angeles sedan fyra år tillbaka. Hon jobbar som personlig tränare och det var just på gymmet i Hollywood som paret träffades. Kärlek uppstod snabbt och sedan dess har det fortsatt att sprudla mellan de två turturduvorna.

Dolph och Emmas förlovningslycka

I somras avslöjade paret att de tagit ett stort steg i relationen och förlovat sig. Ålderskillnaden på 38 år har gjort att relationen blivit uppmärksammad, världen över. Men Emma har tidigare uttalat sig om sina tankar kring den.

– Naturligtvis kastar många skitkommentarer – mestadels äldre kvinnor. Men vi har också mycket bra återkoppling. Som jag sa tidigare bryr jag mig bara om vad våra familjer och nära vänner tycker. Alla andra kan säga vad de vill, sa då Emma Krokdal till TRD och fortsatte:

Annons

– Vi vet att det är stor åldersskillnad och att bli ihop var inte planerat. Men du kan inte kontrollera vad du känner och du måste göra det som känns rätt.

När det vankas bröllop mellan Emma oh Dolph återstår att se, just nu verkar de fokusera på förlovningslyckan.

Emmas starka kärlekshyllning

Dolph har varit gift två gånger tidigare. Första gången med Peri Momm mellan 1991 och 1992, och andra gången med Anette Qviberg från 1994 till 2011. Ihop med Anette har Dolph även döttrarna Ida, 23, och Greta, 18.

Nyligen var det dags för Dolphs födelsedag. I samband med detta delade Emma med sig av ett kärleksfullt inlägg på Instagram där hon både visade upp lyckan men även beskrev sina känslor.

”Grattis på födelsedagen till den mest kärleksfulla, hårt arbetande, talangfulla och omtänksamma partnern jag hade kunnat önska mig. Jag är så lycklig över att få kalla dig min fästman. Längtar efter att få leva mitt liv ihop med dig”, skriver Emma till ett helt bildspel med bilder på sig och Dolph.

Annons