LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Dolph Lundgrens dotters markering mot kärleken Emma

13 apr, 2020 
Dolph Lundgrens flickvän Emma kommer bra överens med actionhjältens äldsta dotter Ida.
Hur det går med 18-åriga Greta är dock oklart – med tanke på en viss markering.
Annons

Dr Phils lyxhus till salu – udda detaljen får tittare att reageraBrand logo
Dr Phils lyxhus till salu – udda detaljen får tittare att reagera

Dolph Lundgren, 62, har en lång filmkarriär bakom sig. Han debuterade i Bond-rullen A view to a kill 1985 men slog igenom stort när han spelade Ivan Drago i Rocky IV.

Rocky-stjärnan har varit gift två gånger tidigare. Från 1991 till 1992 med Peri Momm och från 1994 till 2011 med Anette Qviberg som han har döttrarna  Ida, 23, och Greta, 18, med.

Men nu har han en sprillans ny kärlek. För några månader sedan hamnade svenska Hollywood-skådisen återigen i strålkastarljuset –  denna gång för att ha hittat kärleken i 24-åriga norskan Emma Krokdal. Emma Krokdals och Dolph Lundgrens kärlek har blivit en världsnyhet – inte minst på grund av åldersskillnaden på 38 år.

Emma kommer från Trondheim i Norge men bor och arbetar i Los Angeles sedan fyra år tillbaka. Hon jobbar som personlig tränare och det var också på gymmet i Hollywood som paret träffades. Uppmärksamheten tog Emma med överraskning.

Annons

– Jag trodde inte att det skulle bli så stort som det blev, men det går jättebra, säger Emma till norska tidningen TRD.

Trots att Emma bara är ett år äldre än Dolphs äldsta dotter tycker hon inte att åldersskillnaden är något problem.

– Vi vet att det är stor åldersskillnad och att bli ihop var inte planerat. Men du kan inte kontrollera vad du känner och du måste göra det som känns rätt, säger Emma Krokdal i den norska tidningen.

Gretas markering mot pappas nya kärlek

I februari intervjuades paret av norska tv 2. Då berättade de att Emma mött Dolphs äldsta dotter Ida och att de snabbt kom bra överens.

– Jo, alltså när jag träffade Emma så förstod jag att det skulle bli lite speciellt att prata med mina döttrar om det här och så, säger han i intervjun och fortsätter:

– Du har bara träffat träffat den äldre dottern som är i din ålder, men de kommer överens väldigt väl och jag insåg lite med Emma, och även med min dotter att de flesta jag jobbar med är yngre än mig och jag tycker att det är väldigt inspirerande.

Så om Greta och Emma har träffats är fortfarande okänt – men de följer inte varandra på Instagram. Emma följer dock Dolphs äldsta dotter, Ida.

FOTO: TT/Instagram 

Annons