Dolph Lundgren om lyckan – Emma, 24, är hans nya flickvän

Dolph Lundgren bekräftar: Emma, 24, är min flickvän

Dolph Lundgren har hittat kärleken på nytt!
Den personliga tränaren Emma, 24, har fångat hans hjärta, det bekräftar han för Aftonbladet.

Den svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 62, har funnit lyckan igen. Till Aftonbladet bekräftar han att han har en relation med norska flickvännen Emma Krokdal, 24, sedan fem månader tillbaka.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, berättar Dolph Lundgren nu till Aftonbladet, via sin agent Johan Pråmell.

Dolph Lundgren och Emma Krokdal träffades på gymmet, där hon jobbar och han tränar. Paret har setts ihop på flera tillställningar. Under helgen befann de sig på en filmfestival i Dominikanska republiken. På parets sociala medier kan man se att de befann sig på samma plats.

Dolph Lundgrens tidigare relationer

2016 tog Dolph Lundgrens senaste relation med den tidigare flickvännen Jenny Sandersson, 39, slut, efter fem år ihop. Enligt Jenny tog det slut för att båda behövde fokusera på sig själva och sina egna karriärer.

Dolph Lundgren och ex-flickvännen Jenny Sandersson

Dolph Lundgren och ex-flickvännen Jenny Sandersson.

Dolph Lundgren och ex-frun Anette Qviberg.

Dolph Lundgren och ex-frun Anette Qviberg.

Från sitt tidigare äktenskap med Anette Qviberg har Dolph Lundgren barnen Ida, 23, och Greta, 18. Anette och Dolph har idag en god relation, så sent som 2017 var de på semester ihop i Spanien.

Senast i november publicerade Dolph en bild av sin familj, när yngsta dottern Greta fyllde 18 år. Då fanns Anette med för att fira födelsedagen. Döttrarna syns då och då på Dolphs sociala medier, och varje gång hyllas de. Bland kommentarerna väller komplimangerna in även den här gången.

”Din familj är så vacker”, skriver en bland många.

FOTO: TT